Seksielämä

Seksiä tuntemattoman kanssa ja peilin edessä – 12 seksikokemusta, jotka ehkä kannattaisi kokea edes kerran

Hellä rakkausseksi ja silmiin katsominen on joskus ihanaa. Toisinaan taas rajut dominaotteet, voihke ja seksilelut kiihottavat. Listasimme 12 sytyttävää kokemusta, joita kaikkien kannattaa ehkä testata ainakin kerran.

Teksti:
Janica Brander

Peilin edessä rakasteleminen on yksi niistä seksikokemuksista, joista moni nauttii.

Hellä rakkausseksi ja silmiin katsominen on joskus ihanaa. Toisinaan taas rajut dominaotteet, voihke ja seksilelut kiihottavat. Listasimme 12 sytyttävää kokemusta, joita kaikkien kannattaa ehkä testata ainakin kerran.

Monipuolinen seksi pitää eroottisen mielikuvituksen virkeänä. Kipinä säilyy pitkässäkin suhteessa, kun rakastelette välillä eri tavalla. Oletko kokeillut jo kiihkeää pikaseksiä tai äärimmäisen hidasta rakastelua silmiin katsoen? Entä uskaliasta seksiä peilin edessä?

Listasimme seksikokemukset, jotka ehkä kannattaisi kokea edes kerran elämänsä aikana

1. Yhden yön juttu tuntemattoman kanssa

Seksiin tuntemattoman kanssa liittyy erityinen tunnelataus. Se tekee kokemuksesta mieleenpainuvan, vaikka itse suoritus ei olisi napakymppi. Jo se, ettet tunne toista etkä tiedä, miten hän reagoi kosketuksiisi, tekee rakastelusta jännittävää.

Yhden yön juttu voi olla vapauttava kokemus ujolle. Kyse on puhtaasti seksistä, ja voit heittäytyä uudenlaiseen rooliin. Tuntemattoman rakastajan kanssa voit olla villi tai vietävissä, eivätkä suhteen arkiset roolit rasita seksiä.

Jos sinkkuajat ovat takanapäin, mutta kaipaat jännitystä, voit leikkiä kumppanisi kanssa, että tapaatte ensimmäistä kertaa. Menkää yökerhoon tai hotellin baariin, flirttailkaa, tanssikaa lähekkäin ja kosketelkaa toisianne salaa pöydän alla. Jos haluatte viedä roolileikin loppuun asti, älkää lähtekö kotiin, vaan viettäkää yö hotellissa.

2. Hellä rakkausseksi sen oikean kanssa

Rakkausseksi on upeaa täysin päinvastaisista syistä kuin yhden yön jutut. Kun pelissä on suuria tunteita, seksi on sekä fyysinen että henkinen kokemus.

Parhaimmillaan hellä rakkausseksi voi kestää tunteja. Hyväilkää toisianne kiireettömästi, levätkää välillä ja rakastelkaa uudelleen. Rakkausseksiin sisältyy usein myös pitkä ja ihana jälkileikki halailuineen ja suudelmineen.

3. Raju pikaseksi (sopimattomaan aikaan)

Raju ja intohimoinen pikaseksi on toisinaan hyvää vastapainoa hitaalle rakkausseksille. Pikaseksiä kannattaa harrastaa etenkin silloin, kun olette väsyneitä, ja ajatus rakastelusta tuntuu vaivalloiselta. Raisut otteet nimittäin kiihottavat ja piristävät joskus enemmän kuin tantrailu.

Rakastelkaa makuuhuoneen sijaan lattialla, pöydällä tai seinää vasten. Teidän ei tarvitse edes riisuutua, sillä puolipukeissa rakastelu on usein seksikkäämpää kuin alastomuus.

Kun rakastelette juuri silloin, kun ajoitus on mahdollisimman huono, seksi tuntuu vielä kielletymmältä. Lemmiskelkää aamulla, kun töihin ehtiminen on minuuteista kiinni, tai juuri ennen kuin vieraat soittavat ovikelloa.

4. Mahdollisimman äänetön ja äänekäs seksi

Jokainen kosketus saa väreet juoksemaan iholla, kun rakastelette salaa. Harrastakaa joskus äänetöntä seksiä, kun olette kylässä muiden luona ja on olemassa mahdollisuus, että teidät voidaan yllättää.

Jos olette rohkealla tuulella, voitte rakastella, kun muut ovat hereillä ja välissänne on vain ohut seinä. Pidätelkää äännähdyksiä ja ilmaiskaa nautintonne katseilla, eleillä ja hengityksellä.

Toisinaan taas äänekäs seksi nostaa kiihotuksen huippuunsa. Älä mourua teennäisesti, mutta älä myöskään hillitse itseäsi. Anna kumppanisi nähdä ja kuulla, että nautit, sillä se sytyttää myös hänet.

Voit myös puhua tuhmia, jos se tuntuu luontevalta ja sopii hetkeen. Säästä likaisimmat jutut kuitenkin vain erityisiin hetkiin, etteivät ne menetä tehoaan.

5. Yhteiset leluleikit

Seksileluista on usein apua naiselle, jos hänen on vaikea laueta. Tämä ei ole harvinaista, sillä vain noin kolmannes naisista saa orgasmin yhdynnässä. Leluleikit eivät siis ole epäluottamuslause miehen rakastajantaitoja kohtaan, ja niihin kannattaa suhtautua yhteisenä piristyksenä.

Lelut laajentavat myös aistikokemuksianne. Pehmeät, kovat, viileät ja geelimäiset materiaalit tuntuvat eri tavalla kiihottavilta kuin lämmin iho.

Voitte hyväillä toisianne leluilla tai katsella toistenne masturbointia. Seksikaupoissa myydään myös yhdyntään sopivia yhdistelmäleluja. Esimerkiksi penisrenkaan ja klitoriskiihottimen sisältävä lelu lisää molempien nautintoa.

6. Kumppanin edessä masturbointi

Masturboivan naisen ja hänen nautintonsa katseleminen on yksi miesten suosikkifantasioista. Moni nainen taas haaveilee katseen kohteena olemisesta.

Vaikka kumppanin edessä masturbointi vaatii rohkeutta, se voi helpottaa etenkin naisen nautintoa. Masturboidessaan hän pääsee näyttämään miehelle, millaisesta koskettelusta hän pitää. Mies voi ottaa opiksi katsellessaan naista, jos hän pelkää kysyä, mitä tämä haluaa.

7. Peilin edessä rakastelu

Nainen pääsee nauttimaan harvassa seksiasennossa rohkeista näkymistä, mutta peili ratkaisee pulman. Rakastelkaa eteisen peilin, heijastavan vaatekaapin tai muun kiiltävän pinnan edessä.

Kokeilkaa koiratyyliä siten, että nainen seisoo toinen kylki peiliin päin ottaa tukea tuolista. Myös asento, jossa nainen ratsastaa tuolilla selkä mieheen ja kasvot peiliin päin, on testaamisen arvoinen. Näissä asennoissa nainen näkee, kun mies työntyy häneen, ja molemmat voivat ihastella peilistä heijastuvia vartaloita.

8. Seksi ulkona tai julkisella paikalla

Ulkoilmaseksiin liittyy kiinni jäämisen riski, joka tekee rakastelusta jännittävää. Kaikki tuntuu kiihottavalta, kun teidän täytyy toimia nopeasti ja salaa. Kesällä ulkona rakastelu on myös ihanan aistillista, sillä luonto on täynnä tuoksuja, värejä, linnunlaulua ja veden liplatusta.

Jos haluatte aloittaa kokeilut varoen, rakastelkaa metsässä, suojaisalla takapihalla tai parvekkeella. Jos taas nautitte jännityksestä, livahtakaa parkkihalliin, rappukäytävään, sillan alle tai yleiseen vessaan.

Kun olette rakastelleet kerran ulkona, huomaatte, että kaikkialta alkaa löytyä kutsuvia paikkoja. Tämän jälkeen seksi tutun kumppanin kanssa ei ole koskaan tylsää.

9. Seksi, jossa toteutat hänen kaikki toiveensa

Joskus kaikkein nautinnollisinta on unohtaa itsensä ja keskittyä toiseen.

Kerro kumppanillesi, että toteutat hänen kaikki toiveensa. Hyväile häntä kiireettömästi ja rohkaistu kokeilemaan uusia asioita, joita hän ehdottaa. Jos nautitte SM-henkisistä otteista, voit antaa kumppanisi dominoida tilannetta ja sitoa itsesi.

Kumppanin huomioiminen kannattaa, sillä kuten kaikissa ihmissuhteissa, myös seksissä kiinnostus toista kohtaan voimistaa hänen kiinnostustaan. Kun teet asioita kumppanisi vuoksi, hänkin innostuu todennäköisemmin palvelemaan sinua.

10. Seksi, jossa hän toteuttaa kaikki sinun toiveesi

Harrastakaa myös vastavuoroisesti seksiä, jossa sinä määräät tahdin ja hän tottelee. Näytä ja kerro kumppanillesi, mitä haluat ja ohjaile häntä. Etenkin naisten kannattaa olla rohkeasti itsekkäitä, sillä naiset tarvitsevat lauetakseen enemmän ja monipuolisempaa kiihotusta kuin miehet.

Kumppanin dominointi voi olla myös voimauttava kokemus. Siitä nauttivat usein ne, jotka joutuvat huomioimaan ja palvelemaan muita töissä ja arkielämässä.

11. Puhelin- tai nettiseksi

Puhelinseksin ja seksiviestien kiihottavuus perustuu mielikuvitukseen. Se, mitä ei voi tuntea tai nähdä, pitää kuvitella. Aivot ovat suurin sukupuolielimemme, ja sanoilla leikittely on joskus sytyttävämpää kuin koskettelu.

Voitte yhdistää seksiviestittelyyn monia muita fantasioita. Jos juttelet kumppanisi kanssa tuhmia, kun olet töissä, viestittely tuntuu kielletyltä ja siihen liittyy kiinni jäämisen riski.

Voit myös antaa kumppanillesi ohjeita ja kertoa, mitä haluat hänen tekevän puhelimessa tai kameran äärellä. Vaihtakaa välillä rooleja, jolloin sinä saat jännittää, koska puhelin pirahtaa, ja mitä joudut tekemään.

12. Silmiin katsominen koko rakastelun ajan

Katsekontakti voi vaatia paljon enemmän rohkeutta kuin tuhmien puhuminen, dominointi tai leluleikit. Katsoessaan kumppaniaan silmiin ihminen on paljaimmillaan ja alttiimmillaan. Kosketukset, eleet ja äännähdykset tuntuvat tällöin voimakkaammilta.

Katsokaa toisianne joskus silmiin koko rakastelun ajan, esileikistä orgasmiin asti. Älkää puhuko, vaan ilmaiskaa tunteenne ja halunne katseillanne. On kiihottavaa nähdä toisen pienimmätkin reaktiot ja antaa hänen nähdä kaikki tuntemuksesi.

Lähteet: Metro, Women´s Health, Your Tango

Lue myös:

10 huikeaa seksiasentoa – näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

9 seksisalaisuutta, joka sinun tulisi tietää

Riko seksirutiinit – 5 vinkkiä pitkään parisuhteeseen

Miesten salaiset seksifantasiat – näistä haaveistaan hän ei uskalla puhua

Naisten salaiset seksifantasiat – näistä toiveistaan naiset eivät kerro

X