Seksielämä

Tätä mies ei kehtaa kysyä naiselta seksistä (vaikka mieli tekisi)

Itsevarmankin miehen päässä pyörii liuta seksiin liittyviä kysymyksiä, joihin hän toivoisi saavansa vastaukset – muttei kehtaa kysyä.

Teksti:
Anna Nummisto

Miehen mielessä voi pyöriä yllättäviä kysymyksiä.

Itsevarmankin miehen päässä pyörii liuta seksiin liittyviä kysymyksiä, joihin hän toivoisi saavansa vastaukset – muttei kehtaa kysyä.

Naisen haluihin tuntuu liittyvän yhä kasapäin myyttejä ja mystiikkaa. Joten jos miehet saisivat kysyä naisilta seksistä ihan mitä vain, kysymyslista näyttäisi (kokemuksen mukaan) todennäköisesti jotakuinkin tältä:

1. Kuinka usein naiset haluavat seksiä?

Moni mies toivoisi naisen haluavan useammin seksiä. Mieluiten aamulla, illalla, suihkussa, sängyssä – no, ei ehkä rankan työpäivän jälkeen, mutta lähestulkoon aina. Ainakin aina silloin kuin mieskin. Mies on kuitenkin huomannut, että hänen halunsa eivät aina kohtaa naisen halujen kanssa. Siksi miestä piinaa ajatus siitä, että nainen suostuu seksiin vain miehen mieliksi. Naista puolestaan turhauttaa se, että mies ei tunnu koskaan olevan tyytyväinen. Miehen mielestä seksiä on joko liian vähän tai sitten jos nainen suostuu seksiin liian innokkaasti, taustalla täytyy olla joku taka-ajatus…

2. Mitä eroa on klitorisorgasmilla ja emätinorgasmilla?

Harva mies pystyy kertomaan, saako nainen emätinorgasmin vain klitorisorgasmin. Aihe kuitenkin kiinnostaa valtaosaa kaksilahkeisista, ja joissain tapauksissa liika tiedonjano saattaa jopa pilata tunnelman. Tiedäthän sen miestyypin, joka sängyssä kyselee jatkuvasti: miltä nyt tuntuu, onko tämä hyvä, onko täältä parempi, jatkanko vielä? Ajatus on kultainen: mieshän haluaa vain kehittää taitojaan ja tuottaa naiselleen enemmän mielihyvää. Mutta välillä mies voisi vain sulkea suunsa ja nauttia hetkestä. Tulkoon sitten kumpi orgasmi tahansa.

3. Saavatko naiset moninkertaisia orgasmeja?

Monen miehen maailmassa sarjaorgasmi on yhtä utopistinen haave kuin lottovoitto – ja jos sellainen osuisi kohdalle, maailma muuttuisi lopullisesti. Niinpä he palavat halusta tietää, onko todella olemassa naisia, jotka tällaisia voivat saada. Mies ei tohdi ottaa asiaa puheeksi, sillä mikäli sarjaorgasmi paljastuisikin pornoteollisuuden myytiksi, nainen saattaisi ihmetellä, mistä mies on saanut mokoman ajatuksen päähänsä… Voi kunpa miehet ymmärtäisivät, että monet naiset arvostavat tässäkin asiassa enemmän laatua kuin määrää.

4. Saavatko naiset orgasmin harrastaessaan liikuntaa?

Mietitkö, mitä kuntosalilla naisia tuijottavan miehen päässä liikkuu? Esimerkiksi kysymys, voiko nainen saada orgasmin treenatessaan ja onko tässä kenties syy naisten kasvavaan treenausvimmaan? Voi kunpa miehet ymmärtäisivät, että orgasmi on enemmänkin kiinni siitä, mitä naisen korvien välissä tapahtuu. Työpäivän jälkeen spinningpyörää vimmatusti polkeva nainen miettii useimmiten lasten hakua päiväkodista, työasioita ja kauppalistaa. Eikä näillä eväillä saavuteta orgasmia, vaikka polkisi sata lasissa.

5. Kuinka klitorista pitäisi koskettaa?

Naisen klitoris on miehen mielestä kiihottava, salaperäinen ja vähän pelottava. Etenkin suhteen alkuvaiheessa monet miehet arastelevat sen käsittelyä, koska he pelkäävät satuttavansa kumppaniaan. Naiset taas toivoisivat, että miehet unohtaisi turhan kursailun. Eli lakkaisivat kutittelemasta, sillä siitä se kiemurtelu johtuu. Suhteen alussa ei siis ole ollenkaan huono idea opastaa miestä kädestä pitäen.

6. Miksi nainen masturboi?

Miehet eivät oikein osaa sanoa, onko masturboiva nainen uhka vai mahdollisuus. Onko kyse siitä, että naisen on tyydytettävä itse itsensä, koska kumppani ei siihen kykene? Vai voisiko naisen masturboinnista oppia jotain – ja tulla vielä paremmaksi rakastajaksi? Mies myös haluaisi olla naisensa fantasioiden ainoa alfauros. (Ettäs tiedät, Ryan Gosling!) Miehen epävarmuutta voi toki hälventää ottamalla tämän mukaan leikkiin, mutta toisaalta – joskus jotkut asiat ovat vain parempia yksin nautittuina.

7. Feikkaavatko naiset orgasmin?

Itsevarminkin mieskin miettii joskus tätä: Olenko todella niin hyvä kuin nainen antaa ymmärtää – vai onko hän vain loistava näyttelijä, joka tahtoo tehdä minulle mieliksi? Useimmat miehet ovat orgasmikeskeisiä. Nainen taas voi nauttia seksistä paljonkin, vaikka orgasmi jäisikin joskus saamatta. Orgasmin tavoittelun sijaan mies hyötyisi enemmän kyvystä hahmottaa seksi suurempana fyysisenä kokemuksena kuin vain yhdyntänä. Mitä vähemmän sitä ajattelet, sitä helpommin saat.

8. Haluaako nainen rajua seksiä?

Naisten yleisimmän fantasian pääosassa on mies, joka tulee ja ottaa mitä haluaa. Miehet ovat kyllä tuskallisen tietoisia näistä toiveista, ja he haluaisivat toteuttaa fantasiat mielellään. Mutta samalla he epäröivät, seuraako rajummista otteista sitten kuitenkin kuukauden siivousvuoro ja mykkäkoulu? Kyllä, saattaa seurata. Ajoitus on tärkeä: Nainen voi olla valmis villienkin fantasioiden toteuttamiseen, mutta ei välttämättä arki-iltana heti lasten nukkumaanmenon jälkeen. Kun hetki on oikea, kaikki on mahdollista.

9. Voiko miehellä olla liian iso?

Onko liian isoja peniksiä todella olemassa, vai sanovatko naiset niin vain siksi, etteivät he loukkaisi miesten tunteita? Ja jos peniksen koolla ei ole väliä, niin miksi naiset eivät lakkaa virnuilemasta alusvaatemalleille, joiden housuihin on tungettu viisi tennissukkaa. Sillä nehän ovat tennissukkia, eikö niin?

Todennäköisesti mies ei koskaan lakkaa miettimästä tätä, vaikka nainen kuinka vakuuttaisi peniksen koon olevan sivuseikka, kunhan mies muuten tietää, mitä on tekemässä. Miehen epävarmuus saattaa olla vähän rasittavaa, mutta toisaalta siinä on jotain hellyttävääkin. Kumppanihan haluaa vain varmistuksen siitä, että hän kykenee tyydyttämään naisensa tarpeet paremmin kuin kukaan muu.

10. Mikä on villein paikka, missä nainen on harrastanut seksiä?

Etenkin suhteen alkuvaiheessa moni mies yrittää kerätä mahdollisimman paljon tietoa kumppaninsa edellisistä seksikokemuksista, vain jotta tämä voisi laittaa hieman paremmaksi. Mies saattaa pelätä vaikuttavansa nössöltä ja kokemattomalta, jos hänellä ei ole hurjia tarinoita kerrottavanaan. Naisia tosin harvemmin kiinnostaa kumppanien edelliset seksihurjastelut. Paljon kiinnostavampaa on miettiä, mitä kaikkea voisi tapahtua tulevaisuudessa…

11. Miltä mies näyttää orgasmin aikana?

Ihmisen on orgasmin kourissa lähes mahdotonta hillitä itseään ja ilmeitään. Tämä seikka saattaa ahdistaa joitain miehiä paljonkin, sillä elokuvien seksikohtaukset ovat vääristäneet miespolojen ajatusmaailman. Väännellessään naamaansa peilin edessä mies saattaa havahtua miettimään, miksi nainen näyttää niin pirun seksikkäältä lauetessaan? Ei kai nainen vaan feikkaa?

12. Kuinka naiselta pyydetään suuseksiä kohteliaasti?

Suuseksi on monen miehen mielestä parasta, mitä seksiin kuuluu. Mies ei vain ole aivan varma, kuinka innokas nainen on tätä antamaan (katso kohta 1). Tai sitten mies on oppinut kantapään kautta, että suoraviivainen ohjailu sängyssä on huono idea, eikä tiedä mitä muuta voisi tehdä. Toisin kuin miehet luulevat, moni nainen antaisi suuseksiä mielellään, jos mies osaisi sitä kohteliaasti pyytää, eikä tappaisi tunnelmaa ottamalla naisen päästä kiinni ja… tiedätte kyllä, mitä. Tässä kohtaa miehen kannattaisi luopua ylpeydestään ja myöntää, että joitain asioita on vain yksinkertaisesti kysyttävä kauniisti ääneen: ”Kulta, voisitko antaa minulle suuseksiä?”

Lähde: CosmopolitanWomensHealthMag

Lue myös:

Seksihoroskooppi – Millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin?

10 huikeaa seksiasentoa – Näitä jokaisen parin täytyy kokeilla!

Seksi tekee onnellisemmaksi kuin 45 000 euron lisäys vuosituloihin – 20 loistavaa syytä rakastella!

Ovatko fantasiani normaaleja? Tämän seksifantasiasi paljastavat sinusta

Kun seksi tuntuu liian työläältä – 7 terveellistä syytä harrastaa pikaseksiä

X