Ihmiset ja suhteet

Urheile seksielämäsi uudelle tasolle – lue treenivinkit!

Teksti:
Anna.fi

Oletko täysin tyytyväinen sängyssä? Suurin osa naisista nimittäin ei ole. Näillä treenivinkeillä saat uudenlaista vipinää myös makuuhuoneeseen!

seksi, seksiharjoitukset

Hyppää (narulla tai ilman)

Väsyttääkö, eikä lakanoiden välissä peuhaaminen voisi vähempää kiinnostaa? Aerobinen liikunta piristää, herättää endorfiineja, nostaa mielihaluja ja antaa uutta puhtia seksielämään.

Harjoitus:

Pue yllesi urheiluliivit. Tähtää aluksi 70-80 hyppyyn minuutissa, joko hyppynarun avulla tai ilman – kuin paikallaan juosten. Vatsalihaksiin saa voimaa juoksuaskelista, jolloin polvea nostetaan mahdollisimman korkealle marssiaskelien tavoin.

Jooga avuksi

Jos haluat tehostaa orgasmia, voit tehostaa lantionseudun verenkiertoa seuraavalla joogaliikkeellä.

Harjoitus:

Istuudu lattialle haara-asennossa. Aseta varpaat ja polvet osoittamaan kohti kattoa. Kurota ylävartaloasi eteenpäin niin pitkälle kuin mahdollista. Pidä asento 5-10 syvän hengityksen ajan.

Lankku

Moni nainen karttaa erikoisia asentoja sängyssä, koska vartalo tuntuu höllyvän suuntaan ja toiseen. Lankku auttaa kiinteytymään, pitämään kurissa vartalon ongelmakohtia ja näin ollen kenties kokeilemaan erilaisia asentoja uudella itsevarmuudella!

Harjoitus:

Asetu makuulle kasvot kohti lattiaa. Nosta sitten vartalosi kyynärpäiden ja varpaiden varassa ilmaan. Muista pitää selkä suorassa, äläkä nosta peppua liian korkealle. Pysy asennossa 30-60 sekuntia. Tämän harjoituksen voi tehdä hyvinkin päivittäin!

Muista lantionpohjan lihakset!

Lantionpohjan lihaksia ei tule unohtaa, sillä niiden säännöllinen treenaaminen voi olla avain voimakkaampiin orgasmeihin. Kaiken lisäksi niiden harjoittaminen onnistuu missä vain — työpöydän ääressä, bussissa tai vaikkapa suihkussa!

Harjoitus:

Lantionpohjan lihaksien harjoittaminen onnistuu erilaisten mielikuvien avulla. Voit esimerkiksi kuvitella pidättäväsi vessähädän yllättäessä tai nostavasi lantionseudulla sijaitsevaa ”hissiä” ylös. Pidä kevyt puristus lihaksissa 10 sekunnin ajan ja vapauta. Toista harjoitus 10 kertaa.

Venytellen vetreämmäksi

Venyttely auttaa sinua kokeilemaan uusia asentoja, joissa myös yhdyntä onnistuu entistä syvemmälle – tämä saa seksin usein tuntumaan paremmalta sekä sinusta että kumppanistasi.

Harjoitus:

Makaa vatsallasi ja nosta jalkateräsi niin lähelle takapuoltasi kuin pystyt. Tartu sitten käsillä kiinni nilkoistasi. Muista pitää polvet lantion leveydellä toisistaan.

Lähde: Realbuzz.com
Kuva: Colourbox.com

Lue myös:
Uutta puhtia seksiin – Lue Ellien vinkit
Naisen orgasmi: 6 väitettä – totta vai tarua?
Näin loihdit tylsästä seksistä tajunnanräjäyttävää
10 tapaa harrastaa seksiä – Näitä kannattaa kokeilla ainakin kerran!
Opettele saamaan moninkertainen orgasmi – 8 askelta hekuman huipulle

X