Ihmissuhteet

Näin löydät sinulle täydellisen kumppanin Tinderistä

Tinderin deitti-ilmoitusten joukossa voi hyvinkin olla se juuri sinulle oikea tyyppi. Löydät hänet todennäköisimmin, kun muistat nämä 7 konkreettista asiaa.

Teksti:
Anna Nummisto
Kuvat:
Istock

Löytääkseen itselleen parhaiten sopivan tyypin, kannattaa Tinderissä olla alusta asti täysin oma itsensä.

Tinderin deitti-ilmoitusten joukossa voi hyvinkin olla se juuri sinulle oikea tyyppi. Löydät hänet todennäköisimmin, kun muistat nämä 7 konkreettista asiaa.

Jos juhannustaiat eivät tuottaneet toivottua lopputulosta, kesäheila täytyy etsiä ihan omin käsin. Deittisovellus Tinderistä löytyy muutakin kuin yhden illan seksiseuraa. Näin onnistut.

Ole oma itsesi

Tinder on täynnä ihmisiä, jotka luulevat, että heidän täytyy teeskennellä ollakseen kiinnostavia. Paksut meikkikerrokset, paljastavat vaatteet tai kummalliset peiliposeeraukset houkuttelevat Tinder-matcheiksi tietyntyyppisiä deittikandidaatteja. Oletko etsimässä sellaista seuraa?

Löytääksesi aidosti juuri sinulle sopivan tyylin, sinun täytyy olla oma itsesi alusta asti. Jos rakastat puutarhatöitä, näppää itsestäsi kuva kädet mullassa. Jos viihdyt riippumatossa kirjaa lukien, ota itsestäsi kuva lempikirjojesi keskellä.

Totuudenmukaisella kuvalla löydät nopeasti samanhenkistä seuraa, etkä tuhlaa aikaasi virhepyyhkäisyihin.

Anna kuvan kertoa

Oikealle, vasemmalle, vasemmalle, oikealle, vasemmalle… Tinder-kuvia ei ole tarkoitus suhata läpi peukalo krampissa.

Kun kohdalle osuu kiinnostavan näköinen tyyppi, käytä aikaa kuvan tarkasteluun. Missä kuva on otettu? Mitä taustalla näkyy ja keitä kuvasta on mahdollisesti rajattu ulos?

Vaikka mies olisi Ryan Goslingin kaksoisolento, älä anna sinisten silmien sumentaa järkeäsi. Jos vihaat telttailua, älä valitse jatkoon miestä, jonka kuva on otettu leirintäalueella. Tai jos vastustat yksityisautoilua, kesä bensaa ahmivassa jenkkiautossa ei varmaan olisi mieleesi… Saatko kiinni ajatuksesta?

Aloita keskustelu

Kun saat Tinder-matchin, älä epäröi aloittaa keskustelua. On vanhanaikaista ajatella, että ensimmäisen viestin lähettäjä olisi jotenkin epätoivoinen tai alempiarvoinen. Miehet ovat yleensä vain helpottuneita, kun nainen lähestyy heitä ensiksi. Typerintä on odotella päiväkausia, että mies alkaisi jutella (ja samalla missaat ehkä muita potentiaalisia matcheja).

Jos mies ei vastaa viestiisi vuorokauden kuluessa, voit ajatella, ettei hän selkeästi ole kaipaamaasi kesäheila-ainesta ja siirtyä seuraavaan. Tinder-deittipalvelun omien tutkimusten mukaan paras aika keskustelunaloittamiselle on illalla, kun ihmiset viihtyvät tavallisesti television äärellä – puhelinta näpräten.

Ole hauska

Etsitkö vakavamielistä murjottajaa pilaamaan lomatunnelmasi? Et varmaankaan, ja tuskin etsii Tinder-matchisikaan.

Kun olette kumpikin painaneet kohdallanne sydäntä, on aika viestittää toiselle, että olet hyvä tyyppi, jonka kanssa on helppo olla. Älä kirjoita profiiliin elämäntarinaasi, jaa sen sijaan itsestäsi muutama hauska yksityiskohta.

Mainosta monitahoisuuttasi myös keskustelussa. ”Moi, miten menee?” on aika tavallinen ja vähän tylsä keskustelunavaus. Kun taas ”Moi, kävin tänään ekaa kertaa vesihiihtämässä, mitäs sinä teit?” antaa sinusta paljon rennomman kuvan. Lisäksi tarjoat heti ujommallekin deittikumppanille jutunjuurta johon tarttua.

Lue myös: Rakkausvalmentaja Mia Halonen: Anna treffikumppanille toinenkin mahdollisuus – 10 treffivinkkiä kesään

Tarkista motiivit

Tinder-matchia ei ole tarkoitus grillata kuin tiukassa työhaastattelussa, mutta toisaalta, miksi tuhlaisit aikaasi tyyppiin, joka lopulta paljastuu sinulle täysin epäsopivaksi? Selvittämällä hieman miehen intohimoja ja arvoja, pystyt nopeasti päättelemään, kannattaako jutustelua jatkaa. Yhteinen harrastus ei riitä, jos olette aivan erimieltä esimerkiksi siitä, näkyykö tulevaisuudessanne lapsia tai asutteko mieluummin maalla vai kaupungissa.

Vaistoa varoitusmerkit

Aloittiko mies keskustelun kehumalla itseään tai hehkuttiko hän ensimmäiseksi upeita rintojasi?

Tökeröt jutut, paidattomat vessaselfiet, lukuisat punttisalikuvat tai epäselvät otokset, joista ei näy kasvoja, saavat hälytyskellot soimaan. Ruokavaliotaan hysteerisesti vahtiva, itseään ihaileva narsisti ei ole letkeintä kesäseuraa. Tyyppi, jonka kasvoja ei näy kunnolla missään kuvassa, on lähinnä vain pelottava.

Rasvaiset jutut paljastavat nopeasti, että mies on etsimässä vain seksiseuraa. Ja jos hän haluaa keskustella vain yöllä, tyyppi on todennäköisesti sekä puutteessa että varattu.

Pidä pilke silmäkulmassa

Avain menestyksekkääseen virtuaalideittailuun on avoin mieli. Jos ryvet ennakkoluuloissasi ja hoet itsellesi Tinderin olevan täynnä hulluja, todennäköisesti kohdallesi osuvatkin kaikista tylsimmät tyypit. Näet sitä mitä haluat nähdä.

Jos taas ajattelet, että ei ole hassumpaa istua laiturinnokassa kylmää rieslingiä siemaillen ja tsekkailla, minkälaisia komistuksia mökkipitäjästä löytyy, saatat saada positiivisesti yllättävän saaliin.

Lähteet: Bustle, Get A Wingman

Lue myös:

Tarjolla kelvottomia lurjuksia – Mitä tehdä, kun kumppania ei löydy?

Näin tunnistat varatun miehen deittimarkkinoilla

Tällaista on nelikymppisellä naisella deittiviidakossa

Kesäsuhde tuo sinusta parhaat puolet esille – 10 syytä heittäytyä lomaromanssiin

Keski-ikäiset sinkut – Näin löydät elämäsi treffit Tinderissä

X