Ihmissuhteet

Seura: Mervi Kallio sai kuulla ystävänsä Kirsi Almin humalasekoilusta – auttoi palauttamaan maineen

Seuran haastattelussa läheiset ystävät Kirsi Alm ja Mervi Kallio kertovat olevansa aina toistensa puolella. Myös silloinkin, kun toinen tekee jotain hölmöä.

Teksti:
Milla Puustinen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Sydänystävät Kirsi Alm ja Mervi Kallio antoivat yhteishaastattelun Seuralle.

Seuran haastattelussa läheiset ystävät Kirsi Alm ja Mervi Kallio kertovat olevansa aina toistensa puolella. Myös silloinkin, kun toinen tekee jotain hölmöä.

Uusimman Seura-lehden haastattelussa uutistoimittaja Kirsi Alm, 49, ja urheilutoimittaja Mervi Kallio, 47, kertovat, että heidän ystävyytensä perusta on loputon luottamus ja rehellisyys. Ystävillä ei ole mitään asiaa, mitä he eivät voisi jakaa toisillensa.

”Mervi tietää minusta aivan kaiken. Jo ystävyytemme alkuvaiheessa huomasimme olevamme toistemme luottamuksen arvoisia. Kumpikaan ei juorua toisen asioita eteenpäin”, Kirsi sanoo Seuran haastattelussa.

Mervi kertoo olevansa erittäin onnekas siitä, että Kirsi haluaa hänelle yhtä paljon hyvää kuin hänen oma äitinsä – se ei ole ystävyyssuhteissa itsestään selvää.

Haastattelussa ystävykset myös vakuuttavat, etteivät koskaan tuomitse toisiansa tehdyistä virheistä. Erimielisyyksiä on, niin kuin myös päätösten kyseenalaistamista, mutta he ilmaisevat ne toisillensa aina rakkaudella.

”Emme ikinä hiero toisen tekemiä virheitä tämän naamaan. Mervi ei ikimaailmassa pönkittäisi omaa itsetuntoaan muistuttamalla minua mokistani”, Kirsi kertoo Seurassa.

Kirsi kertoo haastattelussa esimerkin, miten hän nuorempana vietti iltaa helsinkiläisessä yökerhossa kovassa humalassa. Kirsin edesottamukset eivät jääneet keneltäkään huomaamatta. Illanvietto kantautui myös muualla olleen ystävän Mervin korviin.

Sen sijaan että Mervi olisi moittinut Kirsiä, Mervi tsemppasi ja auttoi Kirsiä hyvittämään sekoilunsa ravintolalle. Kirsi askarteli ravintolan henkilökunnalle pahoittelukortin ja osti kylkeen karkkia. Mervi oli se, joka toimitti lähetyksen ravintolaan.

”Molempien historiasta löytyy asioita, joita olisi voinut jättää tekemättä, mutta emme silti dumaa tai mollaa toisiamme”, Mervi sanoo.

Lue Kirsi Almin ja Mervi Kallion koko yhteishaastattelu Seuran verkosta tai Seura-lehdestä 07/2024!

X