Julkkikset

Adoptiota Eero-puolison kanssa pohtinut Noora Hautakangas: ”Pelkään katuvani myöhemmin, jos emme yritä saada omaa perhettä”

Kova työtahti on vienyt paljon energiaa Noora Hautakankaan ja Eero Ukkosen parisuhteelta. Nyt he pyrkivät rauhoittamaan elämää ja pohtivat, haluaisivatko sittenkin vanhemmiksi.

Teksti:
Anneli Juutilainen
Kuvat:
Liisa Valonen, haastateltavien kotialbumi

Noora ja Eero ovat vahva ja toisiaan tasapainottava tiimi. Noora on vauhdikas ja innostuu herkästi, Eero on rauhallinen ja pysyy tyynenä hankalissakin tilanteissa.

Kova työtahti on vienyt paljon energiaa Noora Hautakankaan ja Eero Ukkosen parisuhteelta. Nyt he pyrkivät rauhoittamaan elämää ja pohtivat, haluaisivatko sittenkin vanhemmiksi.

Montako kertaa viikossa seksiä on riittävästi? Missä näet itsesi ja meidät viiden vuoden kuluttua? Miten kotityöt pitäisi jakaa?

Tällaisia kysymyksiä yrittäjäpariskunta Noora Hautakangas ja Eero Ukkonen ovat pohtineet yhdessä viime aikoina iltaisin mennessään nukkumaan.

Kysymykset ovat peräisin Eeron hiljattain ostamasta Keskustelupakka-korttipelistä, jonka hän hankki avatakseen työn kuormittaman pariskunnan välistä keskusteluyhteyttä paremmaksi.

– Parisuhteen ja intohimon pitäminen roihuavana työpaineiden ja yrittäjyyden keskellä on vaikeaa. Eero on meistä se, joka palauttaa minut maan pinnalle useammin ja ehdottaa, että keskittyisimme puhumaan suhteestamme ja siitä, missä mennään, Noora sanoo.

Hän olisi heistä herkemmin se, joka ei jaksaisi ryhtyä puimaan asioita halki. Toistaiseksi korttipakan nostattamista aiheista käydyt keskustelut ovat kuitenkin olleet hedelmällisiä ja riidattomia.

He ajattelevat yhä asioista samalla tavalla ja jakavat yhteiset arvot. Se tuntuu tärkeältä tilanteessa, jossa parisuhde on väistämättä jäänyt hektisen työtahdin jalkoihin.

– Viime aikoina olemme yrittäneet palauttaa paremmin molempien mieleen sen, mistä intohimo välillämme syttyi ja miksi rakastuimme toisiimme niin palavasti. On selvää, että kun parisuhdetta on pian jo 10 vuotta takanapäin, sitä ei enää katso vaaleanpunaisten lasien läpi, Noora sanoo Eeron nyökkäillessä vierellä.

Vahva rakkaus on kuitenkin koko ajan säilynyt parin välillä. Molemmilla on voimakas halu tehdä töitä suhteen ja sen hyvinvoinnin eteen.

Noora, Eero ja Wallu-koira vuosia sitten ystävien veneellä. Sisämaassa kasvaneelle Nooralle veneilyreissu oli elämän ensimmäinen.
Noora, Eero ja Wallu-koira vuosia sitten ystävien veneellä. Sisämaassa kasvaneelle Nooralle veneilyreissu oli elämän ensimmäinen.

Wallu-koira toi parin yhteen

Yorkshirenterrieri Wallu säikähti trukkia ja ryhtyi haukkumaan kovaan ääneen. Eiranrannan vanhassa venehallissa oman venealan yrityksensä parissa työskentelemässä ollut Eero kiiruhti rauhoittelemaan levotonta koiraa. Hetken päästä Wallun omistaja, hallille kirpputoritapahtumaa suunnittelemassa ollut Noora saapui paikalle. Pian hän lähti jatkamaan koiran kanssa matkaansa.

Oli alkukesä vuonna 2014. Välikohtauksesta kului puolisen tuntia, kun Nooran Facebookin Messengeriin kilahti Eerolta viesti, jossa tämä tiedusteli Wallun rotua ja kertoi potevansa koirakuumetta. Mies oli tunnistanut julkisuudesta tutun naisen ja etsinyt hänen profiilinsa somesta.

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Annan tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin.

Tilaaja: Kirjaudu tai luo tili tästä.

Kirjaudu

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Anna tästä.

Tilaa

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

X