Julkkikset

Annika Damström vietti ”eeppiset” polttarit – ohjelmanumero sai sankarin hautaamaan kasvonsa

Toimittaja Annika Damström, 50, juhli polttareitaan viime viikonloppuna. Annika ja avopuoliso kihlautuivat vuonna 2022.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Liisa Valonen

Annika Damström vietti ikimuistoisia polttareita.

Toimittaja Annika Damström, 50, juhli polttareitaan viime viikonloppuna. Annika ja avopuoliso kihlautuivat vuonna 2022.

A-studion juontajana tunnettu toimittaja Annika Damström, 50, juhli polttareitaan viime viikonloppuna. Asia ilmenee sosiaalisesta mediasta, johon Annika on julkaissut useita päivityksiä juhlahumusta.

Instagram-kuvien perusteella polttariviikonloppu järjestettiin Annikalle yllätyksenä. Polttaritar sai muun muassa tehtävälistan, joka sisälsi vinkkejä juhlien ohjelmasta. Listassa Annikaa kehotetaan pakkamaan mukaan ”kuumuutta kestävä asu” sekä varautumaan tarkkuutta vaativaan tehtävään.

Annika poseeraa muun muassa lentokonesimulaattorissa ja on myös videoitu ”palomies” sylissään – videopätkällä Annika käpertyy kasvonsa piilottaen ja on katketa naurusta.

”Kun polttarisi ovat eeppiset ja ihaninta mitään”, Annika kirjoittaa tilillään. Koko kuvasarjan näet kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta klikkaamalla.

Päivityksessä Annika lähettää kiitokset polttarit järjestäneille rakkaille ystäville ja ”kaasomanille”.  Koko kuvasarjan näet nuolta klikkaamalla.

Kosinta oli täysin odottamaton

Annika on ollut avopuolisonsa kanssa kihloissa helmikuusta 2022 lähtien. Annan haastattelussa viime vuonna Annika kertoi, että puolison kosinta tuli hänelle täytenä yllätyksenä.

Tuleva aviomies kosi samassa baarissa, jossa pari oli tavannut ensi kertaa noin neljä vuotta sitten Tinder-treffeillä. Annika oli ihmetellyt koko päivän, miksi kumppani vaikuttaa niin hermostuneelta. Kun mies sitten otti ravintolassa esille sormusrasian, Annika ymmärsi, mistä on kyse.

– Yleensä aavistan asioita, mutta kosinta tuli aivan puun takaa, Annika kertoi Annan kansihaastattelussa.

”En halua vain kävellä maistraattiin”

Ennen nykyistä suhdetta Annika ajatteli pitkään, että ei löytäisi ketään. Kun hän tapasi kuitenkin nykyisen kumppaninsa ensi kertaa, hän tunsi olonsa heti mukavaksi miehen seurassa. Hyvä parisuhde on tehnytkin elämästä seesteisemmän ja onnellisemman kuin koskaan.

– Nykyisessä parisuhteessani olen onnellinen, sillä osaamme ottaa huomioon toistemme persoonallisuuden ja tarpeet. Saan toteuttaa introverttiyttäni ja mieheni ymmärtää sen.

Annan haastattelussa Annika kertoi myös parin hääsuunnitelmista.

– En halua vain kävellä maistraattiin vaan järjestää kerran elämässä ihanat, ainutlaatuiset ja meidän näköisemme juhlat juuri oikeaan aikaan.

X