Kuvassa Antti Luusuaniemi ja Lili Zoe Ermezei.
Näyttelijä Antti Luusuaniemi ja Lili Zoe Ermezei ovat saaneet perheenlisäystä.
Julkkikset

Antti Luusuaniemi ja Lili-vaimo saivat pojan – jakoivat someen suloisen kuvan: ”Hän on kuin auringonnousu”

Näyttelijä Antti Luusuaniemi on saanut pojan yhdessä Lili-vaimonsa kanssa. Pariskunta kertoi ilouutisesta sosiaalisessa mediassa.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 41,  ja hänen vaimonsa Lili Zoe Ermezei, 33ovat saaneet lapsen. Pari kertoi perheenlisäyksestä päivittämällä sosiaaliseen median suloisen kuvan pienestä kääröstä. Entuudestaan parilla on kaksi lasta: Ella-tytär Antin aikaisemmasta parisuhteesta ja yksi yhteinen tytär Luna.

”Meidän perheeseemme syntyi terve poika. Hän on kuin auringonnousu”, Antti kirjoittaa Instagram-tilillään.

Päivityksessä Antti kertoo vauvan syntyneen perheeseen 12. helmikuuta Helsingissä Naistenklinikalla. Somessa Antti kiittelee suuresti myös sairaalaan henkilökuntaa.

”Kiitos Naistenklinikan sydämelliselle ja superammattitaitoiselle henkilökunnalle, jotka koronasta huolimatta jaksavat hymyillä ja ymmärtävät lapsen syntymän ainutlaatuisuuden kaikille äideille ja iseille – te olette tähtiä.”

”Meidän poikamme syntyi samana päivänä ja samassa paikassa, kun tyttäremme kahdeksan vuotta sitten”, Lili kertoo omassa Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Näyttelijä Antti Luusuaniemi muistelee tunteikkaita sukulaisjouluja: ”Sehän on terveen yhteisön merkki, jos uskalletaan vähän räiskyäkin”

Antti Luusuaniemi ja Lili Zoe Ermezei tapasivat Budapestissa vuonna 2010

Pariskunnan rakkaustarina alkoi vuonna 2010 tv-mainoskuvauksissa Budapestissa. Lili toimi mainoksen art directorina ja oli valinnut Antin näyttelemään yhtä osaa.

– Heitin työkavereilleni vitsinä, että tuossa on minun aviomieheni. Työkaverit alkoivat saman tien kutsua häntä unkarin kielellä Lilin aviomieheksi, mitä Antti itse ei onneksi ymmärtänyt, Lili kertoi Annan haastattelussa vuonna 2014.

Samana vuonna Lili muutti Antin luo Suomeen. Naimisiin pari meni vuonna 2012. Annan haastattelussa vuonna 2017 Antti kertoi perheen olevan hänelle vastapainoa työlle.

– Ilman vaimoani minulla ei olisi perhettä, ja jos minulla ei olisi perhettä, minulla ei olisi mitään. Perhe on minulle tukikohta ja pesä, jossa elää.

X