Julkkikset

Entinen Miss Suomi Alina Voronkova suunnittelee häitä: ”Juhlista tulee todella kansainväliset”

Ex-missi Alina Voronkova asuu taas eri maassa kuin jääkiekkoilijapuolisonsa Joonas Hurri. – Aluksi ajattelin, että Joonaksen lähtö olisi iso kolaus.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

– Meillä ei ole kiire naimisiin, joten tuskin juhlimme vielä ensi kesänä, Alina Voronkova sanoo.

Ex-missi Alina Voronkova asuu taas eri maassa kuin jääkiekkoilijapuolisonsa Joonas Hurri. – Aluksi ajattelin, että Joonaksen lähtö olisi iso kolaus.

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkovan nimetöntä koristi kaunis kihlasormus Helsinki Horse Show -etkoilla ja Laukka-koru-uutuuksien julkistuksessa. Alina kihlautui elokuussa jääkiekkoilijamiehensä Joonas Hurrin kanssa.

– Kihlaus tuli kieltämättä puskista. Kaikki sukulaiseni tiesivät asiasta ennen minua, sillä Joonas oli käynyt kysymässä perinteisesti lupaa isältäni. Se oli vanhemmilleni tosi iso asia, sillä he ovat aika vanhanaikaisia, silminnähden onnellinen Alina paljastaa.

Häiden ajankohtaa tai tarkempia yksityiskohtia ei ole Alinan mukaan vielä päätetty.

– Päivää ei ole merkattu kalenteriin, enkä ole unelmoinut vielä mistään mekostakaan. Meillä ei ole kiire naimisiin, joten tuskin juhlimme vielä ensi kesänä. Juhlista tulee todella kansainväliset, ja haluamme miettiä yksityiskohdat tarkasti, puoliksi venäläinen Alina kertoo.

Lue myös: Jäikö hääpukusi vain yhden kerran vaatteeksi? Tuunaa hääpukusi näillä Sami Sykön vinkeillä käyttövaatteeksi

Etäsuhde jatkuu

Parhaillaan pariskunta asuu eri maissa, sillä Joonas muutti hiljattain kiekkouransa perässä Valko-Venäjälle.

– Aluksi ajattelin, että Joonaksen lähtö olisi iso kolaus. Viime vuonna, kun hän pelasi Japanissa, en koskaan tiennyt, milloin näemme seuraavan kerran. Missivuoden päätyttyä pystyn kuitenkin vaikuttamaan paremmin omiin töihini ja siihen, milloin käyn hänen luonaan.

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova yrittää vierailla säännöllisesti Joonas-puolisonsa luona, joka asuu viiden tunnin matkan päässä Valko-Venäjän pääkaupunki Minskistä. –Sinne ei mene edes julkisia, joten matkustan lentokentälle ja takaisin taksilla. Harvemmin sitä tulee viisi tuntia taksissa istuttua, Alina nauroi.
Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova yrittää vierailla säännöllisesti Joonas-puolisonsa luona, joka asuu viiden tunnin matkan päässä Valko-Venäjän pääkaupunki Minskistä. –Sinne ei mene edes julkisia, joten matkustan lentokentälle ja takaisin taksilla. Harvemmin sitä tulee viisi tuntia taksissa istuttua, Alina nauraa.

Lue myös: Miss Suomi Alina Voronkova luottaa rakkauteen: ”Alkuhuuma ja kipinä säilyvät etäsuhteessa”

X