Julkkikset

Helena Ahti-Hallberg juhlii helmihääpäiväänsä ja muistelee, miten häämatka ei ollut pelkkää auvoa – katso kuvat 30 vuoden takaa

Tanssii Tähtien kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg viettää 30-vuotishääpäiväänsä. Juhlan kunniaksi hän julkaisi kuvia hääalbumistaan.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Helena Ahti-Hallberg on ollut naimisissa Ericinsä kanssa 30 vuotta.

Tanssii Tähtien kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg viettää 30-vuotishääpäiväänsä. Juhlan kunniaksi hän julkaisi kuvia hääalbumistaan.

Tanssija ja tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, 55, viettää tänään 30-vuotishääpäiväänsä. Helmihääpäiväksi nimetyn juhlapäivän kunniaksi hän julkaisi Instagram-tilillään nostalgisia kuvia hääalbumistaan ja häämatkalta Turkkiin.

Lue myös: Hääpäivien nimet: pumpulihäät, nahkahäät, tinahäät… Ota selvää, mitä hääpäivää te vietätte seuraavaksi!

”Maailman onnellisin nainen”

Kuvissa näkyy hymyilevä, onnea hehkuva morsian ja nuorikko. Yhdessä kuvista hän pitelee valkoisista ja punaisista ruusuista sidottua hääkimppua isänsä käsipuolessa. Katse on suunnattu alttarilla odottavaan sulhaseen, Eric ”Eka” Hallbergiin.

”Kuva on otettu kirkon alttarilta, muistan vieläkin kuinka jännitti. Hymy ei olis voinut olla yhtään leveämpi, koin olevani maailman onnellisin nainen”, Helena kirjoittaa julkaisun saatetekstissä.

Hän lisää, että kuvassa näkyvät hänen elämänsä tärkeimmät miehet, isä ja Eka.

Häämatkalla kolmannella kuulla raskaana: ”Ruoka ei vaan pudonnut”

Muissa julkaisun kuvissa tuore hääpari suutelee toisiaan auton takapenkillä sekä viettää häämatkaansa Turkissa. Häämatka ei kuitenkaan ollut pelkkää auvoa, Helena paljastaa.

”Häämatka Turkkiin ei ollut paras mahdollinen valinta, mutta ku halvalla sai… Olin jo kolmannella kuulla raskaana ja turkkilainen ruoka ei vaan pudonnu vaikka miten yritin. Pari viikkoa meni maissintähkillä ja mansikoilla.”

Matkaseura pelasti paljon.

”Matkakumppani oli ihan parasta seuraa siitä saan nauttia onneksi tänäänkin. Kiitos rakas, onnellisena yhdessä eteenpäin!”

Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman tuomarina tunnetuksi tullut Helena on sittemmin saanut miehensä kanssa kaksi lasta, Antonin ja Emilin. 46-vuotiaana hänestä tuli myös isoäiti, kun esikoispoika Antonin Viola-tytär syntyi.

X