Julkkikset

Juontaja Heidi Sohlberg: ”Olen taas valmis kokemaan rakkauden”

Heidi Sohlberg ei ole vielä löytänyt unelmiensa miestä, mutta sydän on nyt valmis, jos sellainen vastaan tulee.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Mirva Kakko

– Toistaiseksi unelmien miestä ei ole tullut vastaan, Heidi Sohlberg kertoo..

Heidi Sohlberg ei ole vielä löytänyt unelmiensa miestä, mutta sydän on nyt valmis, jos sellainen vastaan tulee.

Toista peräkkäistä sinkkukesäänsä viettänyt juontaja Heidi Sohlberg kokee olevansa hiljalleen valmis uuteen suhteeseen.

– Moni sanoo, että eron jälkeen menee vuosi, että oppii taas olemaan yksin ja tottuu uuteen arkeen. Olen huomannut, että se pitää täysin paikkansa. Vähitellen minusta on alkanut tuntua, että olen taas valmis kokemaan rakkauden. Toistaiseksi unelmien miestä ei ole tullut vastaan, Heidi kertoo Citorënin järjestämällä Leidien ralliretkellä Jyväskylässä.

”Isä on minulle kaikki kaikessa”

Heidi juhli ralleissa isänsä Juha Willmanin kanssa, joka on ollut hänelle korvaamaton tuki siitä lähtien, kun hän menetti äitinsä rintasyövälle ollessaan 10-vuotias.

– Koska minulla ei ole äitiä, isä on minulle kaikki kaikessa. Meillä on aina ollut tosi hyvät ja läheiset välit. Iskä soittelee minulle usein ja kyselee miesjutuistani. Puhumme kaikesta Tinder-osumistani alkaen. Iskä toivoo tietysti, että löytäisin ihanan miehen, joka pitäisi minusta huolta.

”Tärkeintä on lapsirakkaus”

Heidi Sohlberg ei ole asettanut kovin tiukkoja kriteereitä unelmasiipalleen.

–Tärkeintä on lapsirakkaus. Mies ei kuitenkaan saa haluta omia lapsia, sillä niitä en pysty enää tekemään, munasarjansa geenivirheen vuoksi poistattanut Heidi sanoo.

Lue myös: Heidi Sohlberg löysi laulaja Waltteri Torikasta sydänystävän: ”Ystävät huolehtivat siitä, ettei sairauden pelko saa liikaa valtaa”

X