Julkkikset

Kaikki Janni Hussin viisipäiväisistä polttareista – Käärijä-teema näkyi vahvana

Janni Hussi juhli polttareitaan Helsingissä ja Monacossa viisi päivää lähimpien ystäviensä seurassa. ”Kestävyyskuntoa koeteltiin”, Janni kommentoi käärijänvihreitä sävyjä saaneita juhliaan – alla kaikki, mitä juhlinnasta on tihkunut julki.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
OM-arkisto

Janni Hussi menee kesällä naimisiin.

Janni Hussi juhli polttareitaan Helsingissä ja Monacossa viisi päivää lähimpien ystäviensä seurassa. "Kestävyyskuntoa koeteltiin", Janni kommentoi käärijänvihreitä sävyjä saaneita juhliaan – alla kaikki, mitä juhlinnasta on tihkunut julki.

Yrittäjä ja juontaja Janni Hussi vietti polttareitaan peräti viisi päivää putkeen. Kyse ei muutenkaan ollut vaatimattomista pirskeistä, sillä polttarit vietettiin ensimmäistä päivää lukuunottamatta ulkomailla, Ranskan Rivieralla ja Monacossa.

Janni jakaa juhlahumusta kuvia ja kuvailee polttarien kulkua Instagram-tilillään:

”Mimmit oli järkänny mulle vuosisadan polttarit, jotka kieltämättä rupes jo koettelemaan kestävyyskuntoa.. Vedettiin semmosta chachachata viis päivää että siinä oli ranskalaisilla ihmettelemistä.”

Luksusravintolan kautta lämpimimmille apajille

Polttarit alkoivat siitä, kun Jannia tuli hakemaan kotiovelta käärijänvihreisiin pukeutunut, kaninkorvainen hahmo.

”Eilen ihan kaikessa rauhassa mutustin miniporkkanoita kun ovikello soi. Siellä ootti playboy-pupun, pääsiäiskanin ja Käärijän kolmen kimpan tuotos joka ilmotti että ny alkaa polttarit.”

Ensi kesän morsian sai reilun tunnin valmistautumisaikaa.

Juhlan ensimmäinen etappi oli helsinkiläinen luksusravintola, jossa nautittiin illallinen isommalla porukalla.

Sen jälkeen matka jatkui Monacoon. Tiiviiseen reissuseurueeseen lukeutui Jannin läheinen ystävä, yrittäjä ja mediapersoona Sointu Borg.

”Eilen sain viettää ihanan illan rakkaiden muidujen kanssa ja tänään aikaisin aamulla matka jatkui sinivalkoisin siivin lämpimimmille apajille”, Janni kirjoittaa Instagram-tilillään.

Käärijä-teema näkyi vaatteissa, juomissa ja ohjelmassa

Monacossa oli ohjelmassa somekuvien perusteella ainakin auringosta ja bikinikeleistä nauttimista, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa.

Käärijä-teema näkyi muun muassa vihreänä värinä vaatteissa ja Piña Coladan nauttimisena.

Mielenkiintona Piña Colada ja rata, kirjoittaa Janni ylläolevan julkaisun saatesanoiksi.

Euroviisuja jännitettiin ja chachachata tanssittiin paikallisessa ravintolassa:

Pääset selaamaan kuvia ja näkemään tanssivideon painamalla kuvan reunoilla sijaitsevista nuolista.

”Ikuiset polttarit” – parempia ei olisi voinut toivoa

Viisipäiväinen juhlinta oli tosiaan kestävyyskuntoa koetteleva kokemus, ainakin mitä Jannin 4. polttaripäivän päivityksestä voi päätellä:

”Ikuiset polttarit. Tarttee ehkä lainata jostain loppuviikon @rallinsmsarja karkeloihin isompi kypärä…”, Janni Hussi viittaa rallikuski Heikki Kovalaisen kartanlukijana toimimiseensa.

Alla olevaa päivitystä Janni saattelee tekstillä Day jotain. Ticotico!

Vauhti ja meno on ilmiselvästi ollut kovaa.

”5 päivän setti ja hengissä ollaan, mikä on ihme”, kommentoi Sointu Borg Instagram-tilillään kotiinpaluun hetkellä.

Mitä ilmeisimmin nämä avioliittoon astumisen siirtymäriittijuhlat olivat kuitenkin erittäin onnistuneet. Sen voi päätellä tulevan morsiamen Instagram-kommentista, kun päiviä kestänyt juhlinta oli ohi:

”En olis voinu toivoa parempia polttareita ja tää tuntu että on jo ihan liikaa. Kiitos!”

Janni Hussin on määrä avioitua tulevana kesänä yrittäjä Joel Harkimon kanssa. Pari on seurustellut vuodesta 2018 ja kihlautunut vuonna 2021.

X