Julkkikset

TTK-tähtiopettaja Kia Lehmuskoski selvisi puolisonsa kanssa parisuhdekriisistä: ”Olen ollut ehkä itsekkäänkin työkeskeinen”

Tanssija Kia Lehmuskosken parisuhteessa on ollut vaikea syksy. – Ajauduimme suhteessamme siihen pisteeseen, että olin jo luovuttamassa, Kia sanoo.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli, Mtv

Kia Lehmuskoski sanoo, että hänen parisuhteensa on kärsinyt vähäisestä yhteisestä ajasta.

Tanssija Kia Lehmuskosken parisuhteessa on ollut vaikea syksy. – Ajauduimme suhteessamme siihen pisteeseen, että olin jo luovuttamassa, Kia sanoo.

Tanssinopettaja Kia Lehmuskoski sanoo, että hänen työpäivänsä ovat venähtäneet syksyllä niin pitkiksi, että kotona vietetty aika on jäänyt vähiin.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa Niklas Hagmanin tähtiopettajana toimivan Kian mukaan ura tanssin parissa kysyy ymmärrystä lähipiiriltä.

– Säälittää vähän meidän kaikkien puolisot, sillä onhan tämä tosi rankkaa toiselle ihmiselle. Kaikki kunnia läheisillemme, jotka jaksavat aina ymmärtää ja tukea meitä, Kia sanoo.

Lue myös: TTK-tähtioppilas Niklas Hagman yllätti opettajansa – näin Kia Lehmuskoski kuvailee ex-kiekkoilijaa

Kiia Lehmuskoski: ”Parisuhteessani on ollut kriisisyksy”

Kiia Lehmuskoski sanoo, että  hektinen elämänrytmi ja yhteisen ajan puute ovat vaikuttaneet myös hänen omaan parisuhteeseensa.

– Meillä on ollut parisuhteessamme aika vaikea kriisisyksy, ja olemme miettineet paljon eri vaihtoehtoja, Kia sanoo.

­–Olen taiteilijaihminen, joka tarvitsee paljon omaa tilaa ja menoja, enkä pysty aina antamaan itsestäni niin paljon parisuhteelle. Olen tehnyt seitsemänä päivänä viikossa töitä, ja ollut hiljaisen kevään jälkeen ehkä itsekkäänkin työkeskeinen. Kenties sen vuoksi ajauduimmekin jokin aika sitten suhteessamme siihen pisteeseen, että olin jo luovuttamassa, Kia sanoo.

Lue myös: TTK-suosikkiopettaja Kia Lehmuskoski haluaa asettua aloilleen tulevaisuudessa – tällä hetkellä fokus on urassa: ”Vaatii ymmärrystä lähimmäisiltä”

Kia Lehmuskoski ja Niklas Hagman ovat yksi Tanssii tähtien kanssa -sarjan ennakkosuosikeista.
Kia Lehmuskoski ja Niklas Hagman ovat yksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ennakkosuosikeista.

”Olen tajunnut, että vierelläni on upea tyyppi”

Kian mukaan asioiden pöydälle nostaminen ja avoin keskustelu ovat kuitenkin auttaneet, ja vähitellen pari on taas saanut suhteensa toimimaan.

– Onneksi tilanne on helpottanut, ja meillä menee nyt jo paremmin. Olen tajunnut, että vierelläni on upea tyyppi, joka ajattelee minua tosi paljon, ja haluaa pitää minusta huolta. Viime viikollakin, kun mieheni oli lähtenyt viikonlopuksi reissuun, minua odotti kotona kirje, lempiviinini ja lempikarkkejani, Kia iloitsi.

Lue myös: TTK-opettaja Kia Lehmuskoski ei ole halunnut edetä parisuhteessaan liian nopeasti: ”Olen ollut tällä kertaa varovaisempi kuin aiemmin”

X