Julkkikset

TTK-opettaja Kia Lehmuskoski ei ole halunnut edetä parisuhteessaan liian nopeasti: ”Olen ollut tällä kertaa varovaisempi kuin aiemmin”

Tanssii tähtien kanssa -opettaja Kia Lehmuskoski ei ole halunnut edetä nykyisessä parisuhteessaan pikavauhtia. – Alan olla jo sen ikäinen, että pian on lasten ja naimisiinmenon aika, mutta olen halunnut olla ensin tosi varma kaikesta.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Om-Arkisto

Tanssija Kia Lehmuskoski on tuttu Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta.

Tanssii tähtien kanssa -opettaja Kia Lehmuskoski ei ole halunnut edetä nykyisessä parisuhteessaan pikavauhtia. – Alan olla jo sen ikäinen, että pian on lasten ja naimisiinmenon aika, mutta olen halunnut olla ensin tosi varma kaikesta.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutun tanssija Kia Lehmuskosken, 31, alkuvuoden suunnitelmana on muuttaa avopuolisonsa ja koiransa kanssa isompaan asuntoon. Pariskunta on asunut vuoden verran 30 neliön yksiössä Helsingissä.

– Muutin vuosi sitten poikaystäväni omistusasuntoon, sillä parisuhteemme oli vielä tuore, emmekä halunneet tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Huomaan, että olen ollut tällä kertaa vähän varovaisempi kuin aiemmin. Edellinen suhteeni oli tosi pitkä, ja olimme tehneet kaikki tulevaisuuden suunnitelmat, jotka sitten menivätkin mönkään. Alan olla jo sen ikäinen, että pian on lasten ja naimisiinmenon aika, mutta olen halunnut olla ensin tosi varma kaikesta, Kia kertoo.

”Mieheni on ihana romantikko”

Pariskunnan viime vuosi päättyi romanttisissa merkeissä, kun Kian mies vei hänet yllätysmatkalle Amsterdamiin.

– Olen tosi huono pitämään vapaata, ja teen lomallakin melkein aina jotain töitä. Siksi poikaystäväni pyysi jo puoli vuotta aiemmin, että varaan joulukuulta pari päivää, joille en saa suunnitella mitään. Lähtöportille asti olin tietämätön siitä, minne olemme menossa. Vietimme pidennetyn viikonlopun Amsterdamissa, mikä oli aivan täydellistä. Mieheni on ihana romantikko! Kia hehkuttaa.

Lue myös:

Helena Ahti-Hallberg neuvoi TTK-tähtiopettaja Kia Lehmuskoskea ottamaan tavallisen miehen – kertoo syyn tähän Seurassa: ”Valitettavan usein nuoret haihattelevat kuuta taivaalta”

Kaikkien aikojen menestynein Tanssii tähtien kanssa -opettaja Matti Puro keikkailee yhdessä kihlattunsa kanssa ja liekittää pihvejä – listasimme 4 asiaa, joita moni ei hänestä tiedä

Mononukleoosi opetti TTK-opettaja Saana Akiolalle, että terveydellä ei pidä leikkiä: ”Jouduin käymään todella syvissä vesissä paitsi fyysisesti myös henkisesti”

Tämän asian Tanssii tähtien kanssa -tuomari Jukka Haapalainen oivalsi 5-vuotiaana: ”Eikä se oivallus ole muuttunut miksikään”

X