Julkkikset

Kolmatta lastaan odottava Marja Hintikka: ”Ihailen suurten perheiden dynamiikkaa”

Marja Hintikka sanoo tottuneensa jo kahden lapsen äitinä siihen, että aina kädet eivät vain riitä. – Se pitää vain hyväksyä ja mennä eteenpäin, Marja sanoo.
4.10.2016 Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Kahden lapsen äiti, juontaja Marja Hintikka, 38, odottaa kolmatta lastaan juontajapuolisonsa Ilkka Uusivuoren kanssa. Pariskunnalla on entuudestaan kaksi poikaa. Esikoinen syntyi vuonna 2013 ja toinen tammikuussa 2015.

– Aina tämä odotus on yhtä ihmeellistä. Tietenkin tuntuu ihanalta. Elämä on ollut yltäkylläisen antelias, Marja kertoi Annalle Marja Hintikka Live -ohjelman kolmannen kauden lanseeraustilaisuudessa.

– Olen aina ihaillut suurten perheiden dynamiikkaa. Sain ensimmäisen lapseni 34-vuotiaana ja ystäväpiirissäni on kärsitty myös lapsettomuudesta, joten kaikki on vain sellaista suurta lahjaa.

Uusi lapsi on aina villi kortti

Marjan ja Ilkan kolmannen lapsen laskettu aika on maaliskuussa 2017.

– Ainahan tuleva lapsi on sellainen villi kortti. Tietenkin jotain voi jo aavistella. Ja kahden lapsen äitinä olen jo tottunut siihen, että kädet eivät aina riitä. Se pitää vain hyväksyä ja mennä eteenpäin hetki kerrallaan. Välillä kädet ovat täynnä, ja toinen lapsi itkee, Marja sanoo.

– Ensimmäisen ja toisen lapsen välillä minua jännitti paljon enemmän kuin nyt. Olen nyt kolmannen lapsen odotuksessa paljon rauhallisempi. Tai ehkä minulla ei vain ole aikaa jännitellä kun pitää vaan painaa eteenpäin. Marja Hintikka Liven kolmas kausi loppuu 19. joulukuuta, joten aika viimeisille metreille mennään. Katsotaan, jaksanko järjestää sitten vielä valtaisan sukujoulun.

Joogaa odotusaikana

Odotusaikanaan Marja aikoo jälleen aloittaa aiempien raskauksien aikana hyväksi havaitsemansa harrastuksen.

– Aion joogata, viritän sen harrastuksen tässä uudelleen. Ennen synnytystä haluan hiljentyä ja tehdä paitsi fyysistä myös henkistä työtä. Lisäksi aion ostaa kotiimme katosta roikkuvan kehdon, jotta saan kaverin keinumaan. Otamme kaikki apukeinot käyttöön.

Miestään Ilkka Uusivuorta Marja ylistää loistavaksi isäksi.

– Kaiken takana on mies, jotta tämä homma onnistuu.

Lue myös:

Nämä merkit kertovat, että sinulla on ihana perhe

Vahvan naisen mallin oppinut Krista Kosonen: ”En halua kasvattaa tytöstäni liian kilttiä”