Julkkikset

Laulaja Juha Tapio koki rokkitähti Michael Monroen auran sekunneissa

Juha Tapio kehuu Michael Monroeta sydämelliseksi herrasmieheksi. Ensitapaaminen Michaelin kanssa kuitenkin jännitti.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Juha Tapio saapui elokuviin kera lahjan Michael Monroelle.

Juha Tapio kehuu Michael Monroeta sydämelliseksi herrasmieheksi. Ensitapaaminen Michaelin kanssa kuitenkin jännitti.

Laulaja Juha Tapio sai irrotettua vapaaillan puolisonsa Raija Tapion kanssa, ja pari suuntasi Michael Monroe -dokumenttielokuvan kutsuvierasensi-iltaan Helsingin Tennispalatsiin. Pariskunta ei ehdi liian usein elokuvissa yhdessä käymään.

– Viimeksi kävin kesällä poikieni kanssa katsomassa Indiana Jonesin, ja rouva on käynyt katsomassa Barbien. Mutta en edes muista milloin olisimme olleet yhdessä elokuvissa, Juha totesi. 

Varsinaisesta treffi-illasta ei tälläkään kertaa ollut kyse.

– Lounaalla kävimme, mutta kumpikin tulimme tähän työtehtävistä. Aika lennosta, ei siis varsinainen treffi-ilta.

Juha Tapiolla oli Michaelille kauan hillottu lahja

Michael Monroeta Juha Tapio luonnehti sydämelliseksi herrasmieheksi. Ennen vuosientakaista ensikohtaamista Juhaa hermostutti, mutta Michaelin olemus vei tunteen hetkessä mennessään.

– Hän on maailmaa nähnyt ihminen. Kokemukset muovaavat ihmistä, ja häntä ne ovat muovanneet sellaiseksi avarakatseiseksi ihmiseksi, joka ottaa muut huomioon. Vaikka hänellä on maailmantähden aura, hän ottaa kaikki ihmiset vastaan omana itsenään ja samanarvoisina. Joskus nuorempana miehenä minua jännitti tavata Michael. Se karisi noin kolmessa sekunnissa kun häneen tutustuin. 

Ensi-iltaan Juha toi Michaelille lahjaksi maalauksen, jonka Juha oli ollut aikeissa antaa Michaelille jo pitkään.

– Tämä on ollut minulla vuoden jemmassa. Tämä on maalaus Michaelista, jonka löysin yhden gallerian seinältä. Se sattui samaan aikaan kun Michael täytti 60 vuotta, mutta minulla ei vain ole ollut tilaisuutta antaa tätä vielä.

X