Julkkikset

Michael Monroe ja Johanna-puoliso viettävät 20. hääpäiväänsä – rokkari julkaisi yhteiskuvan ja rakkaudentäyteisen tekstin

20 vuotta yhdessä olleet Michael Monroe ja Johanna Fagerholm poseeraavat hääpäivän kunniaksi harvinaisessa yhteiskuvassa.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Suvi Elo

Michael Monroe huomioi hääpäivänsä sosiaalisessa mediassa.

20 vuotta yhdessä olleet Michael Monroe ja Johanna Fagerholm poseeraavat hääpäivän kunniaksi harvinaisessa yhteiskuvassa.

Rokkari Michael Monroe, 61, ja puoliso Johanna Fagerholm juhlistavat tänä kesänä posliinihäitään. Pari on siis ollut naimisissa 20 vuotta.

Michael ja Johanna viettävät hääpäiväänsä 3. heinäkuuta. Michael on juhlistanut merkkipäivää myös sosiaalisessa mediassa. Instagram-tilille päivitetyssä kuvasarjassa Michael ja Johanna poseeraavat yhteiskuvissa toisiinsa nojaten – ja nähdäänpä kuvasarjassa myös parin lemmenlukko.

Kuvasarjan yhteyteen Michael on kirjoittanut vaimolleen rakkaudentäyteisen viestin: ”20 vuotta ollaan oltu naimisissa ja se on ollut elämäni parasta aikaa, jonka olen saanut viettää sinun kanssasi. Rakastan sinua.”

Pääset selaamaan kuvasarjaa klikkaamalla kuvan oikeassa reunassa näkyvää nuolta.

Parin yhteiskuvan alle satelee hääpäiväonnitteluja. Kuvaa ovat rientäneet kommentoimaan muun muassa Mira Luoti, Ile Uusivuori, Karita Tykkä, Jussi 69 ja HP Parviainen.

Michael Monroe ja Johanna-vaimo esiintyvät harvoin yhdessä

Michael ja Johanna esiintyvät julkisuudessa harvoin yhdessä. Poikkeuksena ovat kuitenkin hääpäiväkuvat, joista on kehkeytynyt pariskunnalle eräänlainen jokavuotinen perinne.

Aviopari tunnetaan julkisuudessa suurina kissafaneina. Annan haastattelussa vuonna 2016 Michael kertoo, että hänen elämässään tärkeintä ovat Johanna sekä perheen lemmikkikissat.

– Kissat ovat meidän lapsiamme, Michael kertoi haastattelussa.

Kesäkuun alussa Michael jakoi Instagram-tilillään suru-uutisen. Perheen toinen kissa Nupu oli nukkunut pois.

”Meidän rakkain, suloisin pieni Nupu on jättänyt meidät ja mennyt kissojen taivaaseen. Olemme vaimoni kanssa surun murtamat. Nupu oli niin upea, ihastuttava elämänkumppani ja elämämme valo. Kiitos kaikesta, Nupu”, Michael kirjoittaa päivityksessään.

Michaelilla ja Johannalla on myös Lumi-kissa, joka tähdittää silloin tällöin Michaelin Instagram-tiliä.

X