Julkkikset

19 vuotta naimisissa olleet Michael Monroe ja Johanna-vaimo juhlistivat hääpäiväänsä – harvinainen yhteiskuva julki!

Michael Monroe ja Johanna-vaimo ovat pitäneet yhtä kohta 20 vuotta. Katso toisiaan muistuttavan parin suloiset yhteiskuvat.

Teksti:
Tiia Kailaheimo
Kuvat:
Suvi Elo

Michael Monroe on ollut puolisonsa kanssa pitkään.

Michael Monroe ja Johanna-vaimo ovat pitäneet yhtä kohta 20 vuotta. Katso toisiaan muistuttavan parin suloiset yhteiskuvat.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttänyt rokkari Michael Monroe ja vaimo Johanna Fagerholm juhlistavat 19. hääpäiväänsä. Juhlan kunniaksi Michael julkaisi eilen Instagram-tilillään yhteiskuvasarjan, josta ei voi olla huomaamatta pariskunnan vuosi vuodelta kasvavaa yhdennäköisyyttä!

Vaaleiden kutrien lisäksi pariskunta noudattaa samaa tyyliä aina aurinkolaseihin asti. Näet toisen ja kolmannen kuvan yhteensopivat aurinkolasit nuolta klikkaamalla.

Lue myös: Michael Monroe 60 vuotta! Näin rokkarin tyyli on muuttunut vuosien aikana – mikä look on rohkein?

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Michael Monroe (@michaelmonroeofficial) jakama julkaisu

Yhdennäköisyys kasvaa ilmeisesti samassa suhteessa rakkauden kanssa.

”Rakastan sinua joka päivä enemmän rakkaani”, Michael kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Kuvan kommenteissa pariskunnalle satelee onnitteluita. Kommenttikentän juhlahumussa mukana ovat muun muassa Juha Tapio, Maria Veitola, Pekka Hyysalo, Linda Lampenius ja Kaija Koo.

Michael poseeraakin sosiaalisessa mediassa usein sekä kotimaisten että kansainvälisten tähtien kanssa. Harvemmin tilillä kuitenkaan nähdään Michaelin ja Johanna-vaimon yhteiskuvia – poikkeuksen tekevät miltei perinteeksi muodostuneet hääpäiväkuvat.

Osansa valokeilasta saavat myös pariskunnalle rakkaat kissat. Vuonna 2016 Michael kertoi Annalle, että kissat ovat heidän lapsiaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Michael Monroe (@michaelmonroeofficial) jakama julkaisu

Ennen Johannan tapaamista Michael oli 15 vuotta naimisissa edesmenneen vaimonsa Jude Wilderin kanssa.

– Luulin ensin, etten toipuisi menetyksestä koskaan. Sitten tapasin onneksi Johannan. Hän on tärkeintä elämässäni – hän sekä kaksi kissaa. Kissat ovat meidän lapsiamme, Michael kertoi vuonna 2016.

Lue myös: Michael Monroe rakastaa kissoja: tältä näyttävät rokkarin karvaiset lapset – katso kuvat!

X