Julkkikset

Lauri Ylöselle tyttövauva! Vauvalle sukupuolineutraali nimi – kaimoja maailmanjulkkisten lapsista

Sunnuntaina Lauri Ylöselle ja Katriina Mikkolalle syntyi toinen yhteinen lapsi. Vauva sai sukupuolineutraalin ja kansainvälisen nimen.

Teksti:
Lotta Pellas
Kuvat:
Om-Arkisto

Lauri Ylöselle ja Katriina Mikkolalle on syntynyt lapsi.

Sunnuntaina Lauri Ylöselle ja Katriina Mikkolalle syntyi toinen yhteinen lapsi. Vauva sai sukupuolineutraalin ja kansainvälisen nimen.

Muusikko Lauri Ylönen, 42, ja hänen puolisonsa Katriina Mikkola ovat saaneet lapsen viime sunnuntaina, selviää Laurin Instagram-tililleen tekemästä päivityksestä. Englanniksi kirjoitetussa tekstissä Lauri kiittää vaimoaan siitä, ettei Katriina ”luovuttanut tämän ihmeen tapahtumisen suhteen”. Kuvassa Lauri pitää vastasyntynyttä sylissään niin, että pienokaisesta näkyy vain päälakea.

Päivityksestä käy ilmi myös vastasyntyneen nimi: Ever Marlene Ylönen. Ever on sukupuolineutraali nimi, joka viittaa ikuisuuteen. Ever-vauvalla on ainakin pari kaimaa tunnetuissa perheissä, sillä malli Milla Jovovichilla on Ever-tytär ja laulaja-lauluntekijä Alanis Morrissettella on Ever-poika.

Perhe viihtyy Havaijilla

Lauri Ylösen perhe asuu Havaijilla. Lauri totesi Annalle vuonna 2018, että hänellä ja Katriinalla ei ole ajatuksena palata Suomeen. Yksi syy Yhdysvalloissa viihtymiseen on Laurin mukaan hänen saamansa vähäisempi huomio. Nuorempana hän nautti valokeilassa olemisesta, mutta ei enää kaipaa suosionosoituksia samalla tavalla kuin aiemmin.

– Nuorena tuntui ihanalta, kun ihmiset huomasivat minut ja sain lavalla hyväksyntää. Se oli jopa jonkinlainen kimmoke aloittaa musiikinteko. Myöhemmin olen pyrkinyt enemminkin eroon huomiosta.

Lauri ja Katriina ovat olleet yhdessä useamman vuoden. Ever on Katriinan ja Laurin toinen yhteinen lapsi. Ensimmäinen, Oliver, syntyi vuonna 2017. Laurilla on myös lapsi muusikko-näyttelijä Paula Vesalan kanssa.

”Lasten seurassa tulee niin rento olo”

– Pidän tosi paljon lapsista, ja minulle tulee heti vauvakuume, kun menen kylään johonkin lapsiperheeseen. Lasten seurassa tulee niin rento olo. Lastensynttäreilläkin vietän aina aikaa lastenhuoneessa muiden aikuisten seurustellessa keskenään, Lauri kertoi Annalle vuonna 2018.

Samaisessa haastattelussa hän pohti perhe- ja keikkaelämän yhdistämistä. Lauri on tullut tunnetuksi The Rasmus -yhtyeen keulahahmona, bändi keikkailee edelleen.

– Minun on pakko olla vielä kovempi jätkä kuin 20 vuotta sitten, jotta pystyn yhdistämään keikka- ja perhe-elämän.

X