Julkkikset

Kuka on Jasper Pääkkösen salaperäinen huippumallityttöystävä Alexandra Escat?

Näyttelijä Jasper Pääkkösen tyttöystävä, malli Alexandra Escat on edustanut näyttävästi miehensä rinnalla.

Teksti:
Katri Koskinen
Kuvat:
Mvphotos

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat ovat vasta viime aikoina edustaneet yhdessä.

Näyttelijä Jasper Pääkkösen tyttöystävä, malli Alexandra Escat on edustanut näyttävästi miehensä rinnalla.

Näyttelijä Jasper Pääkkönen, 38, on saanut tänä vuonna kutsun Linnan juhliin. Annan saamien tietojen mukaan Jasperin käsikynkässä tullaan näkemään hänen nykyinen tyttöystävänsä,  filippiiniläis-espanjalainen huippumalli Alexandra Escat, 33.

Mutta kuka on Alexandra Escat? Otimme siitä selvää.

Jasper Pääkkönen Linnan juhlissa vuonna 2005. Tuolloin hän oli tähdittänyt Paha maa -elokuvaa.
Jasper Pääkkönen Linnan juhlissa vuonna 2005. Tuolloin hän oli tähdittänyt Paha maa -elokuvaa.

Lue myös: Jasper Pääkkösen uskomaton muodonmuutos maailmanluokan tähdeksi – pienestä rastapäästä kasvoi charmantti partasuu

Alexandra Escat ja Jasper näyttäytyivät ensimmäistä kertaa yhdessä kesällä

Ensimmäisen kerran Jasper Pääkkönen esiintyi Alexandra Escat vierellään suuren suosion saaneen BlacKkKlansman-elokuvan kutsuvierasensi-iltassa New Yorkissa tämän vuoden heinäkuussa. Jasper Pääkkönen näyttelee elokuvassa isoa avainroolia, rasisti Felix Kendricksonia. Elokuva on tositapahtumiin perustuva tarina afroamerikkalaisesta poliisista, joka onnistuu soluttautumaan Ku Klux Klaniin 1970-luvulla.

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat
Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat edustivat ensimmäisen kerran näyttävästi yhdessä heinäkuussa punaisella matolla.

Jo vuoden päivät toisiinsa yhdistetty kaksikko ei ole vahvistanut virallisesti suhdettaan, mutta he edustivat Spike Leen ohjaaman leffan ensi-illassa kameroille rakastuneen oloisena, leveästi hymyillen ja kädet toistensa ympärille kiedottuina. Tämän jälkeen Alexandra on nähty Jasperin rinnalla muissakin edustustilaisuuksissa.

Muutoin pariskunta ei ole pitänyt sen suurempaa meteliä yhteiselostaan – esimerkiksi Jasper Pääkkösen Instagram-tilillä ei ole nähty yhtäkään yhteiskuvaa hänestä ja Alexandrasta. Paitsi nyt:

Onko tässä ensimmäinen yhteiskuva Instagramissa? Alexandra Escat edusti WildAid 2018 -gaalassa yhdessä Jasper Pääkkösen kanssa. Kuvassa hän seisoo Pääkkösen takana.

Pariskunta edusti yhdessä An Evening in China with WildAid -hyväntekeväisyystapahtumassa 10. marraskuuta Beverly Hillsissä. Gaalassa kerättiin rahaa villieläinten suojeluun.

Salarakkaan maine

Lontoossa ilmestyvän Standard-lehden mukaan vuonna 1985 syntyneen Alexandra Escatin äiti on filipiiniläinen ja isä espanjalainen. 178 senttimetriä pitkä Alexandra aloitti mallintyöt lukioikäisenä Manilassa, Filippiinien pääkaupungissa ja saavutti nopeasti paljon medianäkyvyyttä ja suosiota. Hän kertoi vuonna 2011 Standardin haastattelussa, että Filippiineillä naisten on oltava erittäin kohteliaita, kainoja ja naisellisia.

Myöhemmin Alexandra opiskeli liike-elämää ja viestintää Madridissa, jossa hän sai myös olla itsenäisempi ja vapaampi. Twitter-profiilissaan hän kuvailee itseään ”elämän oppilaaksi” ja muistuttaa, ettei koskaan pidä lakata oppimasta.

Alexandra Escatilla on taustallaan myös ”kohumallin” maine, joka juontaa juurensa vuoden 2010 otsikoihin. Tuolloin 25-vuotiaan Alexandra Escatin väitettiin olevan kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kolmannen pojan, Ison-Britannian prinssi Andrew’n, 58, salarakas.

Brittilehdet julkaisivat Alexandrasta ja Andrewsta kuvia luksusjahdilta Italiasta ja uutisoivat prinssin pommittaneen mallia tekstiviesteillä. Prinssin väitettiin kieltäneen Alexandraa puhumasta heistä yhtään mitään.

Alexandran mukaan kyseessä ei ollut romanssi: he olivat vain ystäviä, joilla oli paljon puhuttavaa. ”Olen hyvin ihmisläheinen ihminen. Kommunikointi ihmisten kanssa antaa minulle energiaa”, Alexandra sanoi vuonna 2011 Standard-lehden haastattelussa.

Jasper Pääkkönen saapuu Linnan juhliin yhdessä Alexandran kanssa. Kenen suunnittelijan asu Alexandra Escatilla nähdään tänä vuonna Linnan juhlissa? Lue lisää Anna.fi:stä 6.12.2018 itsenäisyysjuhlan iltana!

Lue kaikki vuoden 2018 Linnan juhlista täältä!

Lähteet: Anna, Instagram, Standard

Juttua muutettu 10.2.2020. Päivitetty otsikko poistamalla siitä ”Linnan juhlien odotetuin pari!” ja ingressistä viittaukset Linnan juhliin.

X