Julkkikset

Mikko Kekäläinen otti suorassa lähetyksessä erikoisen tatuoinnin: ”Siihen tiivistyy elämäniloisuutta ja kivaa positiivisuutta”

Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Mikko Kekäläinen otti tatuoinnin suorassa lähetyksessä. Mikon mielestä tatuoinnin kuva on positiivinen ja elämäniloinen.

Teksti:
Katri Koskinen
Kuvat:
Kari Pekonen

Mikko Kekäläinen otti tatuoinnin suorassa lähetyksessä. Puoli seitsemän -ohjelma voitti vastikään Kultaisen Venlan.

Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Mikko Kekäläinen otti tatuoinnin suorassa lähetyksessä. Mikon mielestä tatuoinnin kuva on positiivinen ja elämäniloinen.

Juontaja Mikko Kekäläisen vasenta alahauista koristaa tällä hetkellä tuore tatuointi. Kuvataiteilija-muusikko ja imitaattori Kalle ”Loiriplukari” Taivainen tatuoi suosikkijuontajalle viimeksi esitetyssä Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä uuden leiman iholle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Täällä valmistuu taiteilija @loiriplukari tekemä tatuointi Mikolle! #nokerrankossitä #tattoo #puoli7

Henkilön Puoli Seitsemän (@puoliseitseman) jakama julkaisu

Mutta mitä Mikon käsivarteen tatuoitu erikoinen kuva esittää? Vastaus on: Vesa-Matti Loiria imitoiva Kalle Taivainen tatuoi Mikko Kekäläisen käsivarteen oman Loiriplukarin logonsa.

Pelkistetyssä logokuvassa on lippalakki ja aurinkolasit. Mikko kertoi suoran lähetyksen aikana halunneensa kyseisen kuvan, koska hänen mielestään se on ”hirveän kiva, positiivinen ja siihen tiivistyy elämäniloisuutta ja kivaa positiivisuutta”.  Tatuointi valmistui noin  puolessatoissa tunnissa.

”Siinä hän nyt tarkkailee! Vähän iho punottaa ja on hellä, mutta yhteiselo on alkanut oikein kivoissa merkeissä!”, Mikko kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Mikolla on entuudestaan parikin tatuointia: esimerkiksi vasemmassa hartiassa Mikolla on isokokoinen tribaalimainen kuva.

Lue myös:

Naimisissa oleva juontajapari Kristiina ja Mikko Kekäläinen: ”Emme koskaan lakaise vaikeita asioita maton alle”

Suosikkijuontajapari Kristiina ja Mikko Kekäläinen viettivät juuri teräshäitään – näin parin rakkaustarina sai alkunsa

Tältä kuulostaa Loiri-imitaattori Kalle ”Loiriplukarin” kappale – aivan kuin Vesa-Matti Loiri!

Lähde: Yle Areena, Mikko Kekäläisen Instagram-tili

X