Julkkikset

Nostalginen nuorisokuva Marja Hintikasta ja Ile Uusivuoresta – 2000-mittari värisee jokaisesta tyylivalinnasta!

Marja Hintikka jakoi suloisen yhteiskuvan Ile Uusivuoren kanssa heidän ensimmäiseltä yhteiseltä matkaltaan. Huomion kiinnittää pariskunnan ajanmukainen tyyli.

Teksti:
Karoliina Kakko
Kuvat:
OM-arkisto

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat olleet naimissa vuodesta 2011.

Marja Hintikka jakoi suloisen yhteiskuvan Ile Uusivuoren kanssa heidän ensimmäiseltä yhteiseltä matkaltaan. Huomion kiinnittää pariskunnan ajanmukainen tyyli.

Juontaja Marja Hintikka jakoi Instagramissaan vanhan kuvan hänestä ja puolisostaan Ile Uusivuoresta. Kuva on napattu heidän ensimmäiseltä yhteiseltä matkaltaan vuonna 2006. Marja ei paljasta, missä kuva on otettu, mutta jotain voi päätellä punaisesta puhelinkopista, jonka vieressä pariskunta poseeraa.

Kuvatekstissä Marja kirjoittaa: ”Nuorisolaisia vm. 2006. Omassa mielessä tämä tuntuu kuin eiliseltä, mutta kun katsoo kuvaa niin…”

Kuvasta voi bongailla monta 2000-luvun alun muotivillitystä. Marjan punertavan sävyiset hiukset vaaleilla hyvin selkeästi erottuvilla raidoilla ja Ilen otsalle valuva nuorisotukka olivat tyypilliset trendikampaukset juuri tuohon aikaan.

Marjan asussa vakosamettinen bleiseri ja matalavyötäröiset kulutetut farkut ovat myös tunnusomaisia nollarimuodille. Farkkuja pitää ylhäällä paksu vyö suurella soljella, niin kuin 2000-luvun alussa kuuluikin.

Nollarimuotiin kiinnitetään huomioita myös kuvan kommenteissa. Etenkin farkkujen matala vyötärö sai osakseen hyväntahtoista kauhistelua.

”Olisko housut voineet olla vielä pikkasen matalammat putoamatta päältä”, kiteyttää eräs kommentoija.

Juontajaparin perheessä ei säästellä rakkaudentunnustuksia

Marja kertoi vuonna 2022 Annan haastattelussa saaneensa nuorempana siipeensä rakkauselämässä. Torjutuksi tulemisen pelko teki hänestä varautuneemman.

Nyt Marja on ollut Ile Uusivuoren kanssa naimisissa jo 12 vuotta, ja juontajapariskunnalla on kolme lasta. Perheessä ei säästellä rakkaudentunnustuksia.

– Illalla sanomme kaikki aina toisillemme hyvän yön toivotusten yhteydessä, että rakastan sinua. On ihanan kuuloista, kun kaikki huutelee sitä toisilleen.

Tällä haavaa Ile Uusivuori juontaa Masked Singer Suomi -ohjelmaa, ja Marja Hintikka nähtiin juuri juontamassa Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomea.

X