Marja Hintikka on kehunut miehensä Ile Uusivuoren olevan luotettava kumppani.
Julkkikset

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori söpöilivät somessa yhteisten vuosien kunniaksi – 15 vuotta ensitreffeistä!

Marja Hintikka, 42, ja Ile Uusivuori, 40, kävivät ensitreffeillä aurinkoisena pakkaspäivänä vuonna 2006. Marja on kertonut aiemmin Annassa pussailevansa Ilen kanssa joka päivä. – Pusu päivässä pitää lääkärin loitolla, kuulukin Marjan motto.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto

Juontajat Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat olleet naimisissa yhdeksän vuotta. Parilla on kolme yhteistä lasta. Heidän esikoisensa syntyi vuonna 2013, toinen lapsi 2015 ja kolmas maaliskuussa 2017.

Marjan ja Ilen yhteinen matka alkoi kuitenkin jo 15 vuotta sitten. Instagram-päivityksessä Marja muisteli parin ensitreffejä heidän vuosipäivänsä kunniaksi. Someen ladatussa kuvassa Marja ja Ile poseeraavat yhdessä aurinkoisessa talvimaisemassa.

”Meidän ekoista treffeistä on kulunut jotakuinkin tasan tarkkaan 15 vuotta. Silloin oli ihan samanlainen luminen talvi kuin nytkin. Ja ihan yhtä kivaa!”, Marja kirjoittaa Instagram-tilillään.

Myös Ile julkaisi yhteiskuvan Instagram-tilillään. Oman päivityksensä alle juontaja on kirjoittanut ”Reffeillä. Since 2006.”

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori kannustavat toisiaan urallaan

Marja ja Ile työskentelevät molemmat media-alalla. Anna-lehden haastattelussa vuonna 2019 Marja kertoo aviomiehensä olevan hänelle iso tuki sekä uralla että kiireisessä perhearjessa.

– Hän ymmärtää paineet, ja hän ymmärtää erityisesti tähän työhön liittyvän jännityksen.

Ile puolestaan kertoi Annalle vuonna 2019 saavansa voimaa vaimonsa urakehityksestä.

– Rakastan rohkeutta, koska se tarttuu. Marjalla on urastaan vahva visio, ja saan voimaa hänen esimerkistään. Marja ottaa oman tilansa ja on oma itsensä, enkä haluaisi häneltä mitään muuta.

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori viettävät 15. vuosipäiväänsä.

Lue myös: Ile Uusivuori elämänmuutosten jälkeen: ”On ollut lohdullista huomata, että kun uskaltaa luopua, saa jotain uutta tilalle”

Marja Hintikan parisuhdevinkit: pussailkaa, kehukaa ja unelmoikaa

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori kannustavat ja tukevat toisiaan sekä ammattillisesti että puolisoina. Viime vuoden joulukuussa Marja paljasti Annalle parhaimmat parisuhdevinkkinsä. Haastattelussa Marja muun muassa kertoi pussailevansa miehensä kanssa joka päivä.

– Pusu päivässä pitää lääkärin loitolla.

Lisäksi Marja kehottaa pareja kehumaan toisiaan, sillä kumppanille on tärkeää kertoa hyviä asioita.

– Olen kehunut Ileä siitä, kun hän tekee niin hyviä aamiaisia. Kehun häntä usein myös siitä, että hän on niin sisukkaan järjestelmällinen. Häneen voi aina luottaa. Viimeksi kehuin siitä, että hän on niin komea! Marja kertoo haastattelussa.

Marja Hintikka Annan kuvauksissa. Hänellä on punavalkoraidallinen paitapusero yllään.

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat kolmen lapsen kiireisiä vanhempia, jotka pitävät huolen siitä, että treffiaikaakin löytyy.

Marjan mukaan myös yhteiset unelmat vahvistavat yhteyttä omaan kumppaniin.

– Me unelmoimme siitä, että pääsisimme laskettelureissulle Lappiin. Olemme aloittaneet laskettelun yhdessä perheenä, ja se on meidän yhteinen harrastuksemme.

X