Julkkikset

Olli Lindholm: ”Tunnen itseni tosimieheksi, kun nainen makaa sylissäni peiton alla ja nukahtaa siihen”

Vain elämää -ohjelmassa mukana oleva Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm sanoo Annan Mies puhuu naisesta -juttusarjassa, että hän on iän myötä oppinut tulkitsemaan naisia paremmin. Vaikeuksia hänelle tuottaa työ-Ollin pitäminen erillään suhde-elämästä.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Pekka Mustonen/Otavamedia

Olli Lindholm kertoo hurmaavansa naisen jutuillaan ja olemalla oma itsensä – ja ehkä näyttämällä kokeneelta ja karismaattiselta.

Vain elämää -ohjelmassa mukana oleva Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm sanoo Annan Mies puhuu naisesta -juttusarjassa, että hän on iän myötä oppinut tulkitsemaan naisia paremmin. Vaikeuksia hänelle tuottaa työ-Ollin pitäminen erillään suhde-elämästä.

Olli Lindholm, 53, osaa nykyään tulkita naista katsomalla, milloin oma suu kannattaa pitää supussa. Sanonnan mukaan vaatimattomuus kaunistaa, mutta Ollin mielestä se saattaa tehdä naisesta jopa seksikkään.

Mihin kiinnität ensimmäisenä naisessa huomiota?

– Osaan lukea ihmisiä aika hyvin. Väitän, että näen ihmisestä päältäpäin, onko hän ihmisenä hyvä. Jos katson, että nainen on ihmisenä hyvä, hänen kanssaan on mukava jutella eikä tule teennäisiä tilanteita. En nyt rupea nimeltä ketään sanomaan, mutta jos naisessa kaikki on tehtyä ja superfitnesstä, se ei tee minuun mitään vaikutusta.

Miten hurmaat naisen?

– Minullahan on ihan ykkösjutut. Parhaat puheet, mitä vain voi olla. Luulen, että hurmaaminen tapahtuu sillä, että olen vain oma itseni. Ehkä näytän kokeneelta ja karismaattiselta.

Mitä yhteistä elämäsi naisissa on?

– He ovat kaikki olleet rehellisiä.

Milloin nainen on parhaimmillaan?

– Silloin, kun naisen kanssa on kahdestaan. Esimerkiksi silloin, kun ollaan sohvalla, katsotaan telkkaria ja toinen on toisen sylissä. Mitään asioita ei ole kesken eikä ole mitään painetta siitä, että jotain tarvitsisi vielä tehdä. Ei tarvitse pitää mitään huushollia tai palvella ketään, ollaan vaan eikä tarvitse tehdä mitään.

Millainen on seksikäs nainen?

– Seksikkyys syntyy kahden ihmisen sitoutumisesta, ei siitä, että joku ihminen on esimerkiksi kauhean kurvikas. Pelkästään se ei mielestäni tee naisesta yhtään seksikästä. Jonkun ihmisen vaatimattomuus voi tehdä hänestä seksikkään.

Mikä on paras kohteliaisuus, jonka olet saanut naiselta?

– Suurin kohteliaisuus on, kun on sanottu, että kanssani on hyvä olla.

Mikä on ollut pahin virheesi naissuhteissasi?

– Se, että en osaa erottaa työ-Ollia muusta elämästä. Koko urani perustuu siihen, että kontrolloin ja hallitsen. Se ei saisi mennä suhteeseen asti.

Olli Lindholm
”Naista on kiva halata. Se tuottaa suurta mielihyvää”, sanoo Yö-yhtyeen keulahahmo Olli Lindholm.

Milloin tunnet itsesi tosimieheksi?

– Silloin, kun nainen makaa sylissäni peiton alla ja nukahtaa siihen.

Miten käsityksesi naisista on muuttunut kokemuksen ja iän myötä?

– Ehkä iän myötä osaan paremmin lukea, missä kohtaa oma pää täytyy pitää kiinni. Että milloin ei ole viisastelun paikka.

Mihin tarvitset naista?

– Mihin nyt nainen tarvitsee miestä ja mies tarvitsee naista. Mielestäni luonnollisin mahdollinen tapa elämässä on se, että kävellään käsi kädessä ja jaetaan arkisia asioita. Naista on kiva halata. Se tuottaa suurta mielihyvää.

Onko sinulla naispuolisia ystäviä?

– Ei niitä kauheasti ole, joskus on ollut enemmän. Ikä on tuonut mukanaan sen, että tykkään enemmän ja enemmän olla ihan yksin. Kaikki asiat, joita teen, vaativat aika paljon ponnisteluja ja voimaa. Siksi vastapainoksi on hyvä saada ihan totaalista rauhaa. Nuorena en tarvinnut mitään rauhaa, ainoastaan säpinää ja vauhtia.

Kohteletko naispuolisia ystäviäsi eri tavalla kuin miespuolisia ystäviäsi?

– Enpä juuri. Minulla ei ole hirveästi ihmisiä, joille avaudun. Pyrin kohtelemaan kaikkia ystäviäni samanarvoisesti.

Mikä on sellainen totuus sinusta, jota et halua kuulla naisen suusta?

– Että olen itsekäs. Varmaan joskus olen sellainen. Tämäkin liittyy työn erottamiseen muusta elämästä. Jos on paljon keikkoja, menen paikasta toiseen ja kaikkialla kysytään, onko minulla kaikki hyvin. Joku vie melkein kädestä lavalle ja hakee lavalta pois. Sellaisissa tilanteissa helposti kuvittelee, että show jatkuu.

Miltä naisten huomio sinusta tuntuu?

– Huomio ylipäätään tuntuu tosi hyvältä. Soittaminen ja esiintyminen ovat huomionhakuisuutta.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin 21.4. alkaen kello 20 Nelosella.

Lue myös:

Vain elämää yllätti Olli Lindholmin: ”En tajunnut, että olin niin auki”

Olli Lindholm: ”Olen luullut itsestäni ja jaksamisestani liikoja

Voice of Finland -tuomari Olli Lindholm: ”Tässä elämänvaiheessa ei tarvitse palavaa rakkautta”

Täysi-ikäistynyt Robin: ”Toteutan suurinta haavettani ja teen sen sata lasissa”

X