Julkkikset

Onnellinen Krista Siegfrids: ”On ihanaa olla rakastunut!”

Laulaja Krista Siegfrids löysi uuden miesystävän nopeammin kuin olisi ikinä uskonut. – Rakkaus kuitenkin iski niin vahvasti, että päätin vain antaa mennä, Krista kertoo.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Krista Siegfrids tapasi miesystävänsä yhteisten ystävien kautta Amsterdamissa.

Laulaja Krista Siegfrids löysi uuden miesystävän nopeammin kuin olisi ikinä uskonut. – Rakkaus kuitenkin iski niin vahvasti, että päätin vain antaa mennä, Krista kertoo.

Uutena Talent-tuomarina aloittava laulaja Krista Siegfrids hehkui tuoreen rakkauden onnea MTV:n helmikuussa alkavien ohjelmien pressitilaisuudessa Musiikkitalossa.

Viime keväänä eronnut Krista on alkanut hiljattain seurustella hollantilaiskomistuksen kanssa, jota hän kutsuu salaperäisesti Mr. Amsterdamiksi – miehen kotikaupungin mukaan.

– En osannut yhtään odottaa, että löytäisin uuden kumppanin näin nopeasti – enkä varsinkaan, että hän olisi hollantilaismies. Rakkaus kuitenkin iski niin vahvasti, että päätin vain antaa mennä, Krista kertoo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Say hi to Mr. Amsterdam! ❤️🇳🇱 I’m absolutely crazy about him! 😻 Looks like 2020 is gonna be a good year! 😉 #dutchdelight

Henkilön K R I S T A S I E G F R I D S (@kristasiegfrids) jakama julkaisu

”Ikävöin häntä jo kovasti”

Krista tapasi miesystävänsä yhteisten ystävien kautta Amsterdamissa, ja nyt kaksikko reissaa vuorotellen Suomen ja Hollannin väliä.

– Pidämme samoista asioista, ja meillä on tosi ihanaa ja hauskaa yhdessä. Olen täysin kotonani hänen seurassaan. Ehkä se johtuu siitä, että hän muistuttaa monella tapaa miespuolisia perheenjäseniäni, isääni ja veljiäni.

Laulaja oli lähdössä pressitilaisuudestakin suoraan kanavakaupunkiin.

– Ikävöin häntä jo kovasti, sillä emme ole nähneet toisiamme 1,5 viikkoon. Toisaalta, välimatka on myös hyvä asia. Suhde säilyy tuoreena, kun toista ei näe koko ajan. Emme ole tehneet vielä isompia tulevaisuudensuunnitelmia, vaan nautimme hetkestä. On ihanaa olla rakastunut!

Lue myös: Viime vuonna eronnut Krista Siegfrids esitteli uuden rakkaansa: ”Viime vuosi oli muutosten vuosi”

X