Julkkikset

Sara Chafak saapui ex-poikaystävänsä kanssa elokuviin – ystävyys jatkuu kämppiksinä

Kesällä eronneiden Sara Chafakin ja Jeffrey Lawmanin lähitulevaisuudessa siintää uusia alkuja.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Somevaikuttaja, ex-missi Sara Chafak ja mediapersoona Jeffrey Lawman erosivat viime kesänä, mutta he ovat pysyneet hyvinä ystävinä. 

Kesällä eronneiden Sara Chafakin ja Jeffrey Lawmanin lähitulevaisuudessa siintää uusia alkuja.

Viime kesänä eronneet somevaikuttaja Sara Chafak ja mediapersoona Jeffrey Lawman saapuivat yksissä tuumin Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Helsingin Tennispalatsiin. Näyttävä pari ei ole silti palannut yhteen. 

– Tulimme vain leffaa katsomaan, Jeffrey kertoi. 

Loppuvuosi menee Saralla työkiireiden merkeissä, mutta jouluksi Sara toivoo hieman enemmän rauhaa. Ensi vuodelle on molemmille luvassa vähän uusia juttuja. 

– Tammikuussa minulla alkaa uusi härdelli, uusi tv-ohjelma, Sara kertoi.

Jeffreylla on myös riittänyt tekemistä enemmän kuin tarpeeksi. 

– Uudet valot niin sanotusti odottavat. Se on jännittävää. Luvassa on tosi paljon vastuuta itselleni. Olen ollut joskus lätkäkapteenina, niin luvassa on samanlaista hommaa: tiimi on takana ja sitä johdetaan eteenpäin kohti ääretöntä ja sen yli, Jeffrey pyöritteli. 

Saman katon alla yhä yhdessä asuvat Sara ja Jeffrey kiirehtivät elokuvista suoraan kotiin koiransa luokse.

– Koira ei ole tottunut olemaan yksin, kun teemme aika paljon kotona töitä. Se on sellainen eroahdistunut nuori neiti. Joskus jätämme sille radion auki tai laitamme sille Netflixistä Too Hot To Handle -sarjan päälle, Sara naurahti. 

Koirakamerasta on ollut myös suuri apu. 

– Se on tosi hyvä. Siinä on liiketunnistin ja kaikki. Pystyn katsomaan suoraan puhelimesta, mitä koira tekee, Sara totesi. 

X