Julkkikset

Seppo Pääkkönen jännitti ensikohtaamista Jasper-poikansa mallityttöystävän kanssa: ”Alexandra olikin ihan tavallinen”

Näyttelijä Seppo Pääkkönen tapasi viime kesänä ensi kertaa poikansa, näyttelijä Jasper Pääkkösen mallityttöystävä Alexandra Escatin.

Teksti:
Miia Siistonen
Kuvat:
Mirva Kakko

Seppo Pääkkönen toivoo, että Jasper-poika ja tämän mallityttöystävä Alexandra Escat tulisivat kesällä mökille Mikkeliin.

Näyttelijä Seppo Pääkkönen tapasi viime kesänä ensi kertaa poikansa, näyttelijä Jasper Pääkkösen mallityttöystävä Alexandra Escatin.

Näyttelijä Seppo Pääkkösen elämä Kuopiossa on kaikin puolin mallillaan. Helsingistä Seppo ei kaipaa kuin poikiaan. Urheiluhierojaksi kouluttautunut Pietari teki Seposta isoisän huhtikuun alussa. Jasperkin on asettunut, hän toi viime kesänä näytille espanjalais-filippiiniläisen mallityttöystävänsä Alexandra Escatin.

Isäukkoa kieltämättä hieman jännitti.

– Mietin, että minkähänlainen prinsessa sieltä tulee. Mutta Alexandra onkin ihan rela ja tavallinen tyyppi. Paitsi että on tosi pitkä ja kaunis.

Tapaaminen oli Helsingissä, mutta ensi kesänä Seppo toivoo saavansa nuorenparin mökille Mikkeliin. Hän suunnittelee, että Alexandralle voisi antaa vavan käteen ja laittaa hänet ravunsyöttejä pyytämään.

– Sitten nähdään, onko ulkomaan miniästä kalastamaan.

Luit lyhennelmän Annan jutusta, jossa näyttelijä Seppo Pääkkönen kertoo myös avioerostaan, uudesta rakkaudestaan ja uusperheestään sekä siitä, mikä sai hänet vaihtamaan Kansallisteatterin pieneen maakuntateatteriin Kuopiossa. Lue juttu Annasta 15/2019. Tilaa lehti tai osta digilehden lukuoikeus täältä!

X