Julkkikset

Tuure Kilpeläinen soittaa tuutulaulun perheen pienin sylissään – vauvan suloinen reaktio on melkein liikaa

Tässä videossa on taikaa! Tuure Kilpeläinen on ihastuttanut somekansaa julkaisemalla videon, jossa hän nukuttaa tyttärensä soittamalla ja laulamalla tämä sylissään.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Sampo Korhonen, Om-Arkisto

Tuure Kilpeläinen tietää, miten nukuttaa perheen pienimmäinen.

Tässä videossa on taikaa! Tuure Kilpeläinen on ihastuttanut somekansaa julkaisemalla videon, jossa hän nukuttaa tyttärensä soittamalla ja laulamalla tämä sylissään.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 52, ja taitelija Manuela Bosco, 40, saivat uusperheeseensä kuudennen lapsen viime vuoden huhtikuussa.

Lue myös: Manuela Bosco synnytti kotona – Tuure Kilpeläinen: ”Uskomaton uroteko”

Nyt Tuure on julkaissut videon, jossa hän laulaa herkkää Talvi-kappalettaan tyttärelleen. Kappale on Tuuren vuonna 2006 julkaistulta Kysymyksiä sudelle -levyltä tuttu. Videolla nähdään, kun pikkuinen nukahtaa levollisesti isänsä lämpimään syliin rauhallista musiikkia kuunnellessaan.

”Ihana hetki”

”Vanha biisi unettaa”, Tuure on kirjoittanut videon yhteyteen ja lisännyt tunnisteiksi kappaleen nimen #talvi sekä englanniksi kehtolaulua tarkoittavan #lullaby.

”Paras unilääke”, ”ihana hetki” ja ”voih, ihan uskomatonta”, seuraajat kommentoivat sydänemojien kera. Ja kertoopa yksi myös, että videota katsellessa hänenkin viiden kuukauden ikäinen vauvansa nukahti syliin.

Katso herkkä hetki alta!

Ennen perheonnen täydentymistä kaksi keskenmenoa

Manuela kertoi toissa vuoden marraskuussa Anna-lehden haastattelussa, että ennen pariskunnan kuopuksen syntymää hän koki kaksi keskenmenoa.

– Ensimmäinen keskenmeno tuli aivan puun takaa, koska en ollut aiemmin joutunut kokemaan sellaista. Se oli fyysisesti rankkaa, ja sen jäljiltä jäi tyhjyys, Manuela muistelee haastattelussa.

Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen
Tuure Kilpeläisen ja Manuela Boscon perheeseen kuuluu tänä päivänä kuusi lasta.

Manuela kertoi jutussa myös, että usko hyvään auttoi eteenpäin. Hän ajattelee, että kaikkeen, mitä tapahtuu, on olemassa jokin hyväntahtoinen ja suureen viisauteen pohjaava syy.

X