Vilma Bergenheim panostaa nyt arkeen.
Julkkikset

Uuteen kotiin muuttanut Vilma Bergenheim: ”Olen aina armollinen kropalleni, mutta nyt olen yrittänyt levätä”

Malli Vilma Bergenheim toivoo aikaa rauhoittumiselle. – Nyt poika on saanut kivoja kavereita ja hän aloittaa syksyllä koulun. On tärkeää, että hän saa jonkinlaisen rutiinin.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: OM-arkisto, Nelonen Media

Selviytyjä Suomi -kisa ei ollut malli Vilma Bergenheimille helppo. Ei fyysisesti, eikä henkisesti.

Ja silloin, kun ihmisen fyysisiä ja henkisiä puolia koetellaan, voimavaroiksi nousevat usein muut ihmiset. Näin ainakin kävi Vilmalle, joka kertoo tulleensa viidakossa läheiseksi etenkin laulaja Virpi Kätkän kanssa.

– Ei ole helppoa, kun tulee romahduksia, koska joku tärkeä ihminen vaihtaa toiseen jengiin, Vilma muistelee aikansa viidakossa.

Vilma Bergenheim

Saarella Vilma Bergenheim ystävystyi laulaja Virpi Kätkän kanssa. Vilma kertoo naisten olleensa toistensa tukihenkilöt.

”Olemme muuttaneet niin paljon”

Tällä hetkellä Vilmalle onkin tärkeää elää terveellisesti ja huolehtia itsestään. Hyvinvointirutiinit sisältävät sekä monipuolista ja terveellistä ravintoa että pilatesharjoittelua.

– Tunnen oman kroppani aika hyvin ja tiedän, mikä on itselleni hyväksi, ja mikä ei. Olen aina armollinen kropalleni, mutta nyt olen yrittänyt levätä ja tehdä rauhallisia juttuja, Vilma kertoo.

Vilma, hänen jääkiekkoilijapuolisonsa Sean Bergenheim ja heidän poikansa ovatkin juuri muuttaneet Helsingin keskustassa sijaitsevaan vastaremontoituun asuntoon. Ulkomailla oleskelun jälkeen perhe aikoo asettua Suomeen.

– Olemme muuttaneet niin paljon. Nyt poika on saanut kivoja kavereita ja hän aloittaa syksyllä koulun. On tärkeää, että hän saa jonkinlaisen rutiinin. Ei sitä haluaisi muuttaa hänen takiaan.

Vilma Bergenheim.

– Varsinkin 6-vuotias poikani on Selviytyjät-fani, malli Vilma Bergenheim kertoo.

X