Ihmiset

Näyttelijä Joanna Wallinheimo paljastaa: Tällaiset välit Sinuhe-isällä on vävynsä kanssa

Näyttelijä Joanna Wallinheimo ei kiirehdi naimisiin kihlattunsa laulaja Costeen kanssa. 

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Joanna Wallinheimo viettää kesän ilman sen kummempia suunnitelmia.

Näyttelijä Joanna Wallinheimo ei kiirehdi naimisiin kihlattunsa laulaja Costeen kanssa. 

Rantabaari-sarjasta tuttu näyttelijä Joanna Wallinheimo otti iloisena vastaan onnitteluja, kun hän ja hänen artistipuolisonsa Costeen kihlajaisuutinen levisi julkisuuteen. Suhteessaan tärkeän askeleen eteenpäin pari oli todellisuudessa ottanut kuitenkin jo reilu vuosi sitten. 

– Se ei ole ollut mitenkään salaisuus, mutta emme ole kokeneet tarpeelliseksi kertoa siitä julkisuuteen aiemmin. Se on ollut niin meidän kahden välinen, kiva juttu, Joanna kertoi saavuttuaan Storyvillen kesäkauden avajaisfestareille Helsinkiin.

Joanna ja Costee tapasivat toisensa kesällä 2020, ja menivät treffeille samana kesänä.

Lue myös: Näyttelijä Joanna Wallinheimo paljastaa: Tällaiset välit Sinuhe-isällä on vävynsä kanssa

– Sitä ennen jo viestittelimme eli noin viisi vuotta olemme jo toisemme tunteneet. Naimisiin ei ole mikään kiire. Katsellaan ihan rauhassa, Joanna hymyili. 

Joannan äiti on entinen huippu-urheilija Kaisa Wallinheimo ja isä ex-jääkiekkomaalivahti, kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo. Isä tulee hyvin toimeen vävynsä kanssa.

– He ovat hyvää pataa, mikä on ihanaa. Heidän poliittisia keskustelujaan on mielenkiintoista seurata, koska he ovat hyvin eri mieltä asioista. Hyvässä hengessä he aina silti naureskelevat toistensa jutuille.

Lue myös Kotiliesi.fi: Sinuhe Wallinheimon isä, syöpätautien erikoislääkäri, menehtyi syöpään: isä ja poika toteuttivat tavoitelistaa viimeisille elinviikoille asti

Tänä kesänä Joannalla on aikaa lomailla ja ottaa rennosti.

– Minulla on elämäni ensimmäinen kesä, kun minulla ei ole sen enempää suunnitelmissa. Se on toisaalta ihan kivaa, mutta toisaalta olen sellainen ihminen, että en osaa ihan vain olla paikallani ja rentoutua, Joanna kertoi. 

X