Ihmiset

Viivi Altonen sai odottamattoman uraehdotuksen: ”En tiedä vielä suostunko”

Entinen Miss Suomi Viivi Altonen saa tukea espanjalaispuolisoltaan lajissa kuin lajissa.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Otavamedia

Viivi Altonen sai yllättävän ehdotuksen nyrkkeilyvalmentajaltaan.

Entinen Miss Suomi Viivi Altonen saa tukea espanjalaispuolisoltaan lajissa kuin lajissa.

Ex-Miss Suomi Viivi Altosen piti tulla Luottomies-elokuva: All in -kutsuvierasensi-iltaan espanjalaisen miesystävänsä kanssa, mutta toisin kävi.

– Hänellä on hyvä syy, nimittäin suomen kielen tentti. Hän on lukenut suomea jo neljä vuotta ja tänään hänellä on koe partisiipeista, Viivi kertoi Tennispalatsissa Helsingissä.

Pariskunta puhuu keskenään englantia. Viivi osaa myös vähän espanjaa, mutta siitä ei juuri ole apua, sillä Viivin puoliso puhuu katalaania. Pariskunta viihtyy myös tenniskentillä, sillä tennistä opettava puoliso on alkanut opettaa myös Viiville pelin saloja. Nyt Viivillä onkin jo uusi tavoite mielessä.

– Ajattelin, että jos tähtäisin kesällä Hanko Tournamentiin. En ole ikinä pelannut tennistä oikeasti, mutta minulla on kovat panokset!

Viivi Altonen saapui Luottomies-elokuvan ensi-iltaan somevaikuttaja ja Miss Suomi kisoistakin tutun Sonja Länsivuoren kanssa.

Yllättävä ehdotus valmentajalta

Viivi on harrastanut lisäksi nyrkkeilyä kohta jo kahden vuoden ajan. Viivin kilpailuhenkisyys saattaa sysätä hänet vielä ihan uudenlaisille areenoille.

– Valmentajani kysyi, että haluaisinko aloittaa ammattinyrkkeilyn! Olen nyrkkeillyt nyt niin paljon. Olin tosi innoissani, mutta en tiedä vielä suostunko.

Mallintyöt myös mietityttävät nyrkkeilykehään siirtymisessä.

– Entä jos nenäni murtuu ja minulla on seuraavalla viikolla keikka Sveitsissä? Olen joka tapauksessa aika otettu siitä, että vaikka valmentaja ei ole nähnyt minua ikinä edes ringissä, niin hän näkee minussa potentiaalia.

Viivin puoliso tukee Viiviä kaikessa, mutta hän on myös muistuttanut rakastaan valinnoista.

– Hän sanoi, että jos lähden siihen niin ehkä jotkut muut työt saattavat kärsiä. Hän on järkityyppi ja joka tapauksessa tukemassa minua, vaikka veri lentäisi, Viivi naurahti.  

Lue myös Kotiliesi.fi: Ystävykset Kiti Kokkonen ja Janne Kataja puhuvat toisilleen puhelimessa yökaudet – saavat välillä tiukkaa palautetta Jannen lapsilta

X