Kauneus

Taas huulipunaa hampaissa? Yksinkertaisella kikalla estät punan leviämisen hampaisiin

Näyttävä huulimeikki kruunaa koko meikin – paitsi, jos huulipuna tarttuu hampaisiin. Tällä vinkillä estät huulipunan tarttumasta hampaisiin.

Teksti:
Milla Puustinen
Kuvat:
iStock

Huulipunaa hampaissa - ärsyttävä asia, johon on olemassa kuitenkin yksinkertainen apu.

Näyttävä huulimeikki kruunaa koko meikin – paitsi, jos huulipuna tarttuu hampaisiin. Tällä vinkillä estät huulipunan tarttumasta hampaisiin.

Jos olet joskus käyttänyt huulipunaa, voit varmasti samaistua tähän tilanteeseen: Olet ulkona ystäviesi kanssa ja pistäydyt vessassa. Huomaat peilistä, että hampaissasi on huulipunaa. Tai jos et itse huomaa tahraa, joku ystävistäsi on varmasti huomannut, ja mainitsee, että taas sinulla on huulipunaa hampaissa.

Ärsyttävää, eikö vain? Onneksi ongelmaan on yksinkertainen ratkaisu!

Lue myös: Haussa hyvä huulipuna, joka pysyy? Video paljastaa selkeästi, miten testipunat selviytyivät kahvikuppihaasteesta

Huulipunaa hampaissa? Näillä vinkeillä varmistat, että huulipuna pysyy huulilla eikä jatkossa tartu hampaisiin

1. Rajaa huulet

Rajaa huultesi reunat valitsemallasi huultenrajauskynällä. Voit valita esimerkiksi luonnollisen huuliesi sävyisen huultenrajauskynän. Voit myös valita huulipunan kanssa saman sävyisen huultenrajauskynän. Värillä ei ole väliä tässä kohtaa.

2. Täytä huulet huultenrajauskynällä

Käytä aiemmin käyttämääsi huultenrajauskynää ja täytä sillä huulet. Näin teet pysyvän pohjan, johon huulipuna kiinnittyy eikä leviä huulten rajojen ylitse.

3. Levitä huulipuna

Valitse mieluinen huulipuna, ja levitä se huulille. Voit käyttää huulipunan levitykseen apuna huulisivellintä, tai levittää punan suoraan huulipunapuikosta.

4. Laita sormi suuhusi

Tämä on vaihe, jonka avulla varmistat, ettei huulipunasi tartu hampaisiin. Kun olet levittänyt huulipunan huulillesi, muodosta huulillasi O-kirjain. Työnnä etusormesi O-kirjaimen läpi suuhun ja vedä se hitaasti ulos. Tämä kikka poistaa huulten sisäpuolella olevan huulituotteen ja estää sen siirtymisen hampaisiin. Voit halutessasi toistaa tämän vaiheen varmistaaksesi, ettei huulituotteita jää yhtään huulten sisäpuolella.

Huomio! Muista pestä kätesi ennen kuin laitat sormen suuhusi. Pese myös kätesi jälkikäteen, ettei huulipuna tartu sormesta vahingossa esimerkiksi vaatteisiisi.

Katso videolta, miten niksi toimii käytännössä:

@branditheglambelle Do you do this?!? #lipstickhack #lipsticktutorial #fingertricktutorial #makeuphacks #beautyhacks #transferprooflipstick #lipglosshack #makeuptricks ♬ original sound – theglambelle

Aiotko testata tätä vinkkiä ensi kerralla kun levität huulipunaa huulillesi?

X