Kauneus

Kesäpäivien pelastajat: 6 parasta aurinkovoidetta, jotka eivät tahmaa tai rullaudu meikkivoiteen alla

Rullautuuko aurinkovoide meikin alla? Nämä aurinkosuojatuotteet pelastavat meikkisi.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
iStock, valmistajat

Nämä aurinkosuojat sopivat täydellisesti meikin alle.

Rullautuuko aurinkovoide meikin alla? Nämä aurinkosuojatuotteet pelastavat meikkisi.

Aurinkovoide kuuluu levittää kosteusvoiteen päälle ja meikkivoiteen alle. Joskus kuitenkin käy niin, että aurinkovoiteen jättämä pinta hajoaa pieniksi muruiksi tai riekaleiksi, kun aurinkosuojan päälle levittää meikkivoidetta. Ärsyttävää!

Nämä aurinkosuojat sopivat mainiosti meikin alle.

Herkkähipiäiselle: Avène Sun Ultra Fluid Invisible SPF50

Avène Sun Ultra Fluid Invisible SPF50 aurinkovoide 50 ml 22,90 e.

Avène Sun Ultra Fluid Invisible SPF50 on korkean suojakertoimen aurinkovoide kasvojen ja kaulan iholle. Hajusteeton tuote sopii herkälle iholle, sillä allergisten reaktioiden riski on minimoitu – samoin kuin vaikutukset meriympäristöön.. Lupaa estää tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiden sekä sinivalon aiheuttamia soluvaurioita ja ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Tuote on saatavilla myös sävytettynä.

Kotiliesi.fi: Kuinka korkea suojakerroin aurinkorasvassa pitäisi olla? Näin tunnistat ihotyyppisi ja vältät ikävät seuraukset

Höyhenenkevyt iholla: Garnier Skin Active Vitamin C* Glow Boosting Daily UV Fluid SPF50+

Garnier Skin Active Vitamin C* Glow Boosting Daily UV Fluid SPF50+ 40 ml 14,95 e.

Garnier Skin Active Vitamin C* Glow Boosting Daily UV Fluid SPF50+ on kevyt, nestemäinen päivävoide, joka kosteuttaa sekä suojaa UVB- ja UVA-säteiltä. Tuotteen sisältämä C-vitamiini lupaa heleyttä iholle. Tuote on saatavilla värittömänä sekä heleyttävänä ja sävyttävänä versiona. Molemmat sopivat herkälle iholle ja meikin alle.

Sitruksen raikkautta: Ole Henriksen Truth Banana Bright SPF30 Mineral Sunscreen 

Ole Henriksen Truth Banana Bright SPF30 Mineral Sunscreen 50 ml 39,50 e.

Fysikaalinen mineraalisuoja lupaa tehokkaan suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Raikkaan sitruksiselta tuoksuva voide jättää kevyen, pehmeän ja matan lopputuloksen. Voide sisältää C-vitamiinia, joka lupaa vähentää ja ehkäistä aurinkovaurioiden näkyviä merkkejä. Tuotteessa on kevyenkevyt sävy, joka sulautuu kauniisti iholle. Ei siis huolta valkoisista raidoista!

Lue myös: Nämä ovat melanooman 7 riskitekijää – merkittävimpään voi itse vaikuttaa

Korealaisen kosmetiikan klassikko: Beauty of Joseon Relief SunRice + Probiotics SPF50+

Beauty of Joseon Relief SunRice + Probiotics SPF50+ 50 ml 22 e.

Tämä kulttituotteeksi noussut aurinkovoide sisältää korkean kemiallisen aurinkosuojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Kevyt ja voidemainen tuote levittyy vaivattomasti iholle jättäen kosteutetun, pehmeän ja heleän lopputuloksen.

Voidetta on helppoa kerrostaa, ja se luo meikille kauniin ja kuulaan pohjan. Riisiuute, niasiiniamidi ja vihreäteeuute lupaavat kirkastaa ihoa häivyttäen sävyeroja ja auttaen ehkäisemään uusia pigmenttiläiskiä ja tummentumia.

Janoiselle: Rituals The Ritual of Karma Sun Protection Face Cream SPF 50+ 

Rituals The Ritual of Karma Sun Protection Face Cream SPF 50, 50 ml 17,90 e.

The Ritual of Karma Sun Protection Face Cream SPF 50+ on korkean aurinkosuojan kasvovoide. Se sisältää Hydra-Boost-yhdistettä, joka lupaa rauhoittaa kuivaa ja janoista ihoa sekä palauttaa ihon kimmoisuutta ja elastisuutta.

Ei jätä iholle valkoista sävyä eikä kuivu paakuiksi. Sopii kuivaihoiselle. Voiteessa on miellyttävä tuoksu.

Sopii koko keholle: Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF50+ 

Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF50+ 150 ml 43,90 e.

Oletko purkkiminimalisti tai haluatko päästä mahdollisimman helpolla? Valitse tuote, joka sopii sekä kasvoille että vartalolle.

Shiseidon kevyt voide tarjoaa suojan UVA- ja UVB-säteitä sekä sinisen valon oksidatiivista vaikutusta vastaan. Sen suoja vahvistuu lämmön ja veden vaikutuksesta sekä korjaa itseään joutuessaan hankaukselle alttiiksi. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

X