Koti ja sisustus

Some on täynnä ”shelfie”-kuvia ihanista kylppärikaapeista ojennuksessa – tätä on ryönän todellisuus Tiinan, Emman ja Tinkan vessojen hyllyillä 

Annan toimitus avasi kylppärin kaappiensa ovet shelfie-trendin hengessä.

Teksti:
Lotta Pellas
Kuvat:
Annan Toimitus

Tinka selittää: "Vanhat ja epämiellyttävän tuoksuiset hajuvedet pitäisi hävittää. Enhän edes käytä niitä koskaan ja ne vievät tilaa. En jotenkin raaski heittää niitä pois."

Annan toimitus avasi kylppärin kaappiensa ovet shelfie-trendin hengessä.

Selfieitä on otettu iät ja ajat. Kun sanaan lisää yhden h:n, ottaakin shelfieitä – kuvia erinäisistä hyllyistä. Shelfie on trendannut jo kodin eri nurkissa: somessa on kuvia muun muassa kirjahyllyistä ja jääkaapin sisällöstä.

Viimeisimmässä shelfie-aallossa kuvataan kylppärin kaapin hyllyjä. Kuvissa purnukat ja putelit ovat hyllyillä siistissä järjestyksessä, tekstipuoli kameraan päin. Kuten näillä kiivaasti seuratuilla, kansainvälisillä kauneusvaikuttajilla:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Blanche | Skincare Beauty (@thebeautybloss) jakama julkaisu

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jelena J. (@cheekmeout) jakama julkaisu

Tästä inspiroituneena Annan toimitus avasi omien kylpyhuoneidensa kaappiensa ovet ja räpsäisi shelfien.

Kuvista tuli arkirealismia parhaimmillaan. Hajuvedet ”tekeytymässä” ja meikkisiveltimet ”ojennuksessa” – kaapeista avautui erilaisten järjestysten koko kirjo.

 

Miia selittää:

”Kylppärin kaappini on aika iso, joten se täytyy pitää järjestyksessä, jotta sieltä löytää tarvitsemansa.

Osaisin ottaa vaikka unissani kasvoveden ylähyllyltä ja oikeansävyisen huulipunan alahyllyltä.”

Tiina selittää:

”Hylly on puoleksi minun, puoleksi mieheni. Kuka arvaa kumpi puoli onkaan kumman?

Hammasharjat asuvat samassa purkissa kuin karvahöylä ja hiuspompulat. Alahyllyn korutelineessä säilytän itselleni tuntemattomasta syystä sormuksia, joita on tullut pääsiäismunista.”

Emma selittää:

”Ihmiseksi, joka ei käytä kynsilakkaa eikä huulipunaa, omistan niitä yllättävän paljon. Täytyykin pitää kaapinsiivoustalkoot.”

Lotta selittää:

”Mitä yksinäinen puuterihuisku tekee keskimmäisellä hyllyllä? Enhän edes käytä sitä. Ylähyllyn aurinkorasvapullo on ollut kyljellään ties kuinka kauan. Joku voisi myös kummastella alahyllyjen lievää sekasortoa.

Oma silmä tottuu nopeasti.”

Terhi selittää:

”Hyllykössä elelevät vieritysten sulassa sovussa niin laastarit, kynsilakanpoistoaine kuin huulipunatkin. Saisinkohan vielä joskus inspiraation järjestää sekasotkussa olevat tavarat käyttötarkoituksen mukaan? Tuskin.

Tiedän tarkkaan jokaisen purkin ja purnukan sijainnin, vaikka hapuilisin niitä unenpöpperössä aamutuimaan.”

X