Muoti

Sähkönsäästäjän yöasut! 7 x pehmeät pyjamat ja unikimonot, jotka lämmittävät myös mieltä

Syystalven yöt nukutaan todennäköisesti viileämmissä makuuhuoneissa kuin aiempina vuosina. Pyjamat, kimonot ja muut yöasut löytävät tänä jouluna lahjapaketteihin entistä varmemmin.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Valmistajat, Istock

Yöasu on parhaimmillaan mukava ja pehmeä.

Syystalven yöt nukutaan todennäköisesti viileämmissä makuuhuoneissa kuin aiempina vuosina. Pyjamat, kimonot ja muut yöasut löytävät tänä jouluna lahjapaketteihin entistä varmemmin.

Turkulainen Maikki, 43, kertoi Annalle taannoin loistavan hyvinvointivinkin. Epämääräinen paine pään sisällä hellittää kummasti, kun vaihtaa työpäivän päätyttyä jo tunteja ennen nukkumaanmenoa pyjaman päälle. Yöasu vaihdetaan perheessä varhain myös lapsille, ja näin on yksi vaihe iltatoimien pitkästä sarjasta jo etukäteen hoidettu.

Yövaate tuo rauhaa, hyggeä, mukavuutta ja pehmeyttä iltaan. Näinä aikoina sen on syytä tuoda myös lämpöä. Patterit eivät enää hohkaa.

Katseet ovat kääntyneet pyjamiin ja yötakkeihin myös odottamattomalla tavalla. Suosikkimuusikko Billie Eilish asteli vastikään punaiselle matolle yövaatteissa, silmille puettavaa uninaamiota myöten.

Yöpaidasta on tullut monen vaikuttajan bilevaate, kuten tästä kuvakoosteesta voi hämmästellä – moni on ikuistanut itsensä nappipyjamassa näyttäytymässä ostoskaduilla, oopperassa ja tietenkin somessa.

Hyppää trendiin mukaan suloisentuntuisessa kimonossa tai lahjeasussa. Tulevina öinä paras asuste niille on untuvapeitto.

Pehmeästä puuvillasta valmistettu raitapyjama 49,99 e, KappAhl. Koot XS–XL.

Viskoosista valmistettu trikoopyjama 39,99 e, Ellos Collection. Koot 34–52.

Laventelinsävyinen Ralph Laurenin puuvillaviskoosipyjama 149,90 e, Boozt. Koot XS–XL.

Pitkä kukallinen kimono on valmistettu polyesterista, 79,95 e, Essenza Home. Koot XS–XL.

Kuumaverisempi valitsee ohuen pitsikimonon. Se solmitaan kiinni satiininauhalla, 49,99 e, Lindex. Koot S–XL.

Silkkikimono on ylellinen yöasu pitsisillä yksityiskohdilla, 129,95 e, Change. Koot XS–XL.

Yötakki vai aamutakki – sinä päätät, jäätkö se päällä koko päiväksi kotiin tunnelmoimaan. 100-prosenttisesti silkkisessä lounge-vaatteessa on pituutta myös hihoissa, 150 e, Stockmann. Koot XS–XL.

X