Viihde

Haamujengi, Matrix... Nämä klassikkofilmit saavat taas jatkoa! Lue juonen hippuset, joilla 4 leffasarjaa nyt keksittiin herättää henkiin

Nostalgianjanoisille hyviä uutisia! Teattereissa nähdään legendaaristen filmien jatko-osia. Listasimme neljä klassikkoelokuvaa, jotka tekevät paluun.

Teksti:
Roosa Roivainen

Minkä leffasarjan paluuta odotat eniten?

Nostalgianjanoisille hyviä uutisia! Teattereissa nähdään legendaaristen filmien jatko-osia. Listasimme neljä klassikkoelokuvaa, jotka tekevät paluun.

Matrix Resurrections

Ensimmäinen Matrix-elokuva sai ensi-iltansa yli 20 vuotta sitten. Nyt sarja saa jatkoa pitkän tauon jälkeen. The Matrix Resurrections on tieteiselokuvasarjan neljäs osa, ja sen on ohjannut elokuvien luojana tunnettu Lana Wachowski. Elokuvan rooleissa nähdään tutut näyttelijät Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss.

Se vähä, mitä elokuvan juonesta tiedetään: Neo elää kahdessa totuudessa eli arkielämässä sekä toisessa maailmassa sen tuolla puolen. Mutta tunteakseen oman itsensä hänen täytyy jälleen kerran seurata valkoista jänistä.

The Matrix Resurrections -elokuvan ensi-ilta 25.12.2021

Ghostbusters

”Who you gonna call? Ghostbusters!”  Haamujengi-elokuvat muistetaan tunnusmusiikistaan. Nyt kasarihitti on palanut uudelleen elokuvateattereihin Ghostbusters: Afterlife -jatko-osalla.

Alkuperäistä vuoden 1984 haamujengiä elokuvassa ei varsinaisesti nähdä, vaan tarinassa seurataan kahta pieneen kaupunkiin muuttanutta lasta, jotka löytävät yhteytensä alkuperäiseen haamujengiin sekä isoisän salaiseen perintöön.

Ghostbusters: Afterlife -elokuva nyt teattereissa.

Lightyear

Toy Story -elokuvien rakastettu hahmo Buzz Lightyear saa ensi vuonna oman elokuvansa. Elokuva kertoo kuvitteellisesta avaruuslentäjästä, joka innoitti ja toimi aiempien elokuvien leluversion esikuvana.

Ensimmäinen Toy Story -elokuva sai ensi-iltansa Suomessa 1996 ja jatko-osan pian sen jälkeen. Kolmas ja neljäs osa ilmestyivät vasta 2010-luvulla.

Lightyear-elokuvan ensi-ilta 20.7.2022.

Lue myös: Muistatko, kuka rakastettu satuhahmo sanoi näin? Testaa tietosi Annan Disney-testissä!

Scream

Uutta Scream-elokuvaa ei ole julkaistu sitten vuoden 2011. Nyt karmiva naamio valloittaa jälleen kerran valkokankaat.

Viides jatko-osa sijoittuu Woodsboron kaupunkiin, joka kohtasi verenhimoisen sarjamurhaajan ensimmäisen kerran 25 vuotta sitten. Nyt uusi tappaja on taas jalalla, tutussa naamarissa, jahtaamassa jälleen kerran pikkukaupungin teinejä. 1990-luvun startin alkuperäisnuorisoa on mukana keski-ikäisissä rooleissa.

Scream-elokuvan ensi-ilta 11.2.2022

X