Lämmin hapankaalilisäke
Tässä lisukkeessa maistuvat kaali ja omena. Punainen hapankaalilisäke tarjoillaan täytetyn kalkkunafileen ja kermaisen sienikastikkeen kera.
Ainekset
- noin 400 g punahapankaalia
- 1-2 omenaa
- 1 rkl voita tai öljyä
- 3 rkl siirappia
- 1 dl herukka- tai rypälemehua tai viiniä
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi omenat. Sulata rasva kattilassa, lisää hapankaali ja omenakuutiot. Kuumenna hetki sekoitellen. Lisää siirappi ja neste. Anna hapankaalin hautua hiljalleen noin 30-40 minuuttia, välillä sekoitellen. Lisää nestettä tarvittaessa. Tarjoa hapankaalilisäke kalkkunan tai kinkun kanssa joko kuumana tai kylmänä. Myös sienikastike sopii kaalin seuraksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous