Raparperipannukakku
Kasvaako pihallasi raparperia? Kiisselin sijasta kokeile raparperia pannukakun seuralaisena. Toimii!
Ainekset
Raparperipannukakku
- 7.5 dl rasvatonta maitoa
- 1.5 dl täysjyvä vehnäjauhoja
- 2.3 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
- 0.5 tl suolaa
- 2 rkl sokeria
- 7 dl raparperin paloja
- 0.5 dl fariinisokeria
- 1 rkl margariinia voiteluun
Valmistusohje
Raparperipannukakku tehdään näin helposti:
Raparperipannukakku on herkullinen jälkiruoka, joka onnistuu tällä reseptillä.
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita sitten jauhot maitoon, lisää suola ja sokeri ja anna turvota puolisen tuntia.
2. Riko kananmunat kulhoon yksitellen ja riko niiden rakenne. Lisää munat taikinaan, sekoita hyvin ja kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.
3. Ripottele pannukakkutaikinan päälle raparperipalat ja fariinisokeri. Paista pannaria 200 asteessa noin puoli tuntia. Anna pannukakun seistä hetki ennen tarjoilua. Nauti raparperipannukakku parvekkeella tai pihalla hyvän kahvin kanssa.
Kaipaatko lisää pannukakkureseptejä? Kokeile vaikkapa herkullisia vegaanisia pannukakkuja, vaniljaista pannukakkua,
omenapannukakkua tai banaanipannaria.
Lue myös: Sesongin maku: raparperi houkuttaa leipomaan
Katso myös Kotiliesi.fi: Keväinen raparperipaistos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous