Reseptit

Riekkoleivät

Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 tölkki (120 g) riekkopateeta esimerkiksi Riipisen Riistaherkut
  • 4 palaa ruisvuokaleipää
  • 2 palaa rouheista vehnäpaahtoleipää
  • 1 dl valmista majoneesikastiketta
  • 1 rkl kurkkurelishiä
  • 1 rkl ketsuppia

Valmistusohje

Sekoita valmismajoneesin joukkoon kurkkurelishiä ja ketsuppia. Voitele leivät seoksella. Leikkaa patee viipaleiksi ja jaa leiville. Aseta leivät päällekkäin kolmikerroksiseksi levyksi ja leikkaa tikkupaloiksi.

Pistä halutessa kuhunkin leipään tikku ja sinetiksi tikun päähän hillosipuli ja pieni maustekurkku.

X