
Ainekset
- 1 l vettä
- 350 g sekahedelmiä
- 0.5 dl hedelmäsokeria tai 1 dl sokeria
- 1 kanelitanko
- (ripaus suolaa)
- 0.5 dl perunajauhoja
- 2 dl Kylmää vettä
Valmistusohje
Mittaa kattilaan vesi, sekahedelmät, sokeria ja lisää kanelitanko ja ripaus suolaa.
Keitä, kunnes hedelmät ovat pehmeitä, noin 10 minuuttia. Sokeri keitinliemessä estää hedelmiä hajoamasta, mutta varo sekoittamasta hedelmiä rikki.
Sekoita perunajauhot ja kylmä vesi. Siirrä kattila kuumalta levyltä ja lisää suurus ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiisseliä uudelleen, kunnes se kuplii pari kertaa ja liemi kirkastuu. Kaada kiisseli tarjoilumaljaan. Sirottele pinnalle hiukan sokeria estämään kuoren muodostumista pinnalle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous