Tuorekaurapuuro
Tuorepuuro tehdään jo illalla ja laitetaan jääkaappiin tekeytymään. Aamulla jää aikaa herkutteluun.
Ainekset
- 2 dl kaurahiutaleita (ei pikahiu- taleita)
- 8 rouhittua mantelia
- 2 dl rasvatonta maitoa tai ome- namehua
- 2 dl rahkaa tai jogurttia
- 1-2 tl hunajaa
- ripaus kanelia
- 2 dl marjoja
Valmistusohje
1. Mittaa kaurahiutaleet, mantelit ja maito tai mehu kulhoon. Sekoita ja anna puuron tekeytyä jääkaapissa seuraavaan aamuun.
2. Lisää rahka tai jogurtti ja mausta puuro hunajalla ja kanelilla. Syö marjojen kanssa.
Tuorepuurolla lähtee päivä mainiosti käyntiin:
Kommentit
Tuorekaurapuuron valmistusajaksi on ilmoitettu ”vähintään vuorokausi”. Tehdään illalla ja syödään jo seuraavana aamuna! Vai kuinka?
Kommentit
Tuorekaurapuuron valmistusajaksi on ilmoitettu ”vähintään vuorokausi”. Tehdään illalla ja syödään jo seuraavana aamuna! Vai kuinka?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous