
Uunijuures-fetapasta
Uunijuures-fetapasta mukailee suosikkiohjetta, mutta tomaattien sijaan mukana on porkkanaa, punajuurta ja juuriselleriä. Jos kaipaat ruokaan lisää ytyä, mausta juurekset esimerkiksi rouhitulla chilillä.
Ainekset
Uunijuures-fetapasta
- 2 porkkanaa
- 2 punajuurta
- 200 g selleriä
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl öljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 pkt (150 g) fetajuustoa
- 1 tl oreganoa
- 300 g spagettia
- (hienonnettua persiljaa)
Valmistusohje
Uunijuures-fetapasta tehdään helposti näin:
1. Kuori juurekset ja valkosipuli. Leikkaa juurekset kuutioiksi, hienonna valkosipulinkynnet. Laita kasvikset uunivuokaan. Sekoita joukkoon valkosipuli ja öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Paahda kasvikset juuri ja juuri kypsiksi 200-asteisessa uunissa. Sekoita ja murenna päälle fetajuusto. Kuumenna vielä, kunnes juusto saa vähän väriä. Ripottele pinnalle oreganoa (ja persiljasilppua).
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Yhdistä pasta ja kastike. Tarjoa uunijuures-fetapasta heti.
Katso myös: Bataatti-rucolapasta
Katso myös Kotiliesi.fi: Tomaatti-fetapasta
Kommentit
Kuinka kauan suunnilleen pitää juureksia pitää uunissa 200 asteessa? Tarvitsen minuutteja! ;D
Kommentit
Kuinka kauan suunnilleen pitää juureksia pitää uunissa 200 asteessa? Tarvitsen minuutteja! ;D
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous