
Herkkuruokia kasvimaan antimista: kolmen raaka-aineen kasvispihvit, maittava kasvislasagne, yhden astian kukkakaalipata ja kirpeä lehtikaali-nuudeliwokki
Loppukesällä ruoan laittaminen on juhlaa, kun kasvimaan antimista saa loihdittua vaikka mitä: lasagnen, pataruoan, meheviä pihvejä ja nopean vokin.
Kesäkurpitsasta valmistuu herkullinen lasagne.
Loppukesällä ruoan laittaminen on juhlaa, kun kasvimaan antimista saa loihdittua vaikka mitä: lasagnen, pataruoan, meheviä pihvejä ja nopean vokin.
Kesäkurpitsa-mozzarellalasagnen juustokastike sekoitetaan nopeasti kulhossa
Mehevässä lasagnessa osa pastalevyistä korvataan uunissa paahdetuilla kesäkurpitsalastuilla. Perinteisiä lasagnekastikkeita vaivattomammin tässä versiossa tomaattikastike soseutetaan tuoreista tomaateista ja yrteistä ja juustokastike sekoitetaan nopeasti kulhossa.
Valmistusaika: 45 minuuttia | Vaikeustaso: Keskitaso | Annosmäärä: 4
Katso ohje: kesäkurpitsa-mozzarellalasagne
Yhden astian kukkakaalipata valmistetaan marokkolaisen taginepadan tyyliin
Marokkolaisen taginepadan tyyliin valmistetussa kukkakaalipadassa maistuu tulisen mausteinen harissa, kirpeä sitruuna, inkivääri ja tuoreet yrtit. Kesäkukkakaalin maku on parhaimmillaan, kun maltat jättää sen pureskeltavan napakaksi.
Valmistusaika: 40 minuuttia | Vaikeustaso: Helppo | Annosmäärä: 4
Katso ohje: kukkakaalipata
Porkkana-halloumipihvit valmistuvat vain kolmesta raaka-aineesta
Vain kolmesta raaka-aineesta paistuvat maailman helpoimmat ja maukkaimmat kasvispihvit. Halutessasi voit korvata osan porkkanaraasteesta palsternakka-, raitajuuri-, nauris- tai punajuuriraasteella. Voit kypsentää pihvit myös 225-asteisessa uunissa noin vartissa.
Valmistusaika: 20 minuuttia | Vaikeustaso: Helppo | Annosmäärä: 4
Katso ohje: porkkana-halloumipihvit
Kirpeän lehtikaali-nuudeliwokin salaisuus piilee kastikkeessa
Maukkaan wokin salaisuus on hyvässä kastikkeessa. Tähän vihreistä kasviksista paistettuun wokkiin makua antaa japanilainen sitruunalla maustettu soijakastike ponzu. Wokki maistuu aina parhaimmalta vasta paistettuna.
Valmistusaika: 15 minuuttia | Vaikeustaso: Helppo | Annosmäärä: 4
Katso ohje: nuudeliwokki lehtikaalilla
Juttu on julkaistu Anna-lehdessä 32/2020.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous