Glitz & Glam

5 parasta vartalonhoitotuotetta - Parhaista parhaimmat vartalon ihonhoitoon

Pian on kesä! Se taas tietää sitä, että vartalon ihoon haluaa panostaa hieman enemmän. Listasin parhaista parhaimpia vartalonhoitotuotteita, jotka ovat olleet suosikkejani jo pitkään.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Pian on kesä! Se taas tietää sitä, että vartalon ihoon haluaa panostaa hieman enemmän. Listasin parhaista parhaimpia vartalonhoitotuotteita, jotka ovat olleet suosikkejani jo pitkään.
Postaus sisältää mainoslinkkejä Origins ja Rituals saatuja

Koko viime kuun 5 parasta postaukset käsittelivät eri kategorioiden parhaista parhaimpia tuotteita. Listaan vielä lopuksi parhaista parhaimmat vartalonhoitotuotteet. Nämä viisi tuotetta ovat suosikkejani ja aina vaan uudelleen hankinnassani.

Paras suihkugeeli

Molton Brown Muddled Plum

Maailma on pullollaan ihania suihkugeelejä ja -saippuoita. Kuitenkin kaikista eniten taidan pitää Molton Brownin suihkugeeleistä, jotka ovat myös mieheni suosikkeja. Vaikka hinta on kova, voin sanoa useamman vuoden kokemuksella niin omassa kuin mieheni käytössä, että ne ovat riittoisia. Yksi aikuinen kuluttaa noin 3-4 pulloa vuodessa. Tästä on nyt monen vuoden tilastotietoa kerättynä.

Jos erittelen, mikä on minun suosikkituoksuni Molton Brownin suihkugeeleistä, niin se on tämä Muddled Plum. Harmi vain, että tämä on jouluajan sesonkituote, joten sitä ei ole myynnissä kuin silloin. Huomasin kuitenkin, että vielä pari paikkaa myy jäljellä olevia pois, niin viitsin nostaa yhden yksilön parhaista parhaimpien joukkoon.

Muddled Plum tuoksuu ihanan makealle ja täyteläiselle. Tässä ei ole mitään ällöä esanssituoksua, vaan Molton Brownin tuoksut ovat aina laadukkaita ja ylellisiä. Niitä kuvaillaan tuoksunuottien avulla.

Latvatuoksu: appelsiini, sahrami ja elemi
Sydäntuoksu: luumu, davana ja tammikypsytetty rommi
Pohjatuoksu: santelipuu, bentsoe ja myski

Kauniin kimaltava, huumaava tuoksu ja laadukas sekä riittoisa koostumus saavat minut haluamaan aina uudelleen Muddled Plum -suihkugeeliä. Viikko sitten loppui tämä joululahjaksi itselleni ostama suihkugeeli. Ajatelkaa, se kesti minulla 3 kuukautta! En käyttänyt muita suihkugeelejä samaan aikaan.

Hinta: 15,95-17,95 € / 75 ml ja 25,00-27,90 € / 300 ml
Saatavuus: *Bangerhead ja *Lookfantastic

Lue lisää: Joulun herkuimmat suihkugeelit – Vilautus joululahjaostoksista

Paras vartalonkuorinta

Rituals… Body Scrub

Olen havainnut, että olen viehättynyt eniten Ritualsin vartalokuorintoihin. Eniten suosin kuorintahansikkaita, mutta jos haluan kuorivan suihkutuotteen, on Rituals ollut lempparini. Olen saanut näitä blogini kautta, mutta sen lisäksi on tullut ostettua itsekin.

Jos haluaa tehokkaan ja rouheamman kuorinnan, on esimerkiksi The Ritual of Sakura sarjan sokerikuorinta ihana. Öljyinen pohja, jossa sokeri kuorii ihon kunnolla. Öljy jättää iholle ihanan suojan, jolloin tehokuorintakaan ei tee ihosta herkkää ja kiristävää.

Miedommista kuorinnoista nostan esiin The Ritual of Jing sarjan rentouttava ja hellävarainen kuorinta on oiva vaihtoehto. Voidepohjaisessa tuotteessa kuorivina ainesosina toimivat bambuhiukkaset. Tuoksu on miellyttävä ja koostumus erittäin hienojakoinen. Kuvailisin tätä tuotetta mikrokuorinnaksi vartalolle. Ihosta jää sileä ja ihanan pehmeä.

Kuvassa näkyvä tuubi on matkakokoinen, joten myynnissä oleva kuorinta on pakattu purkkiin.

Hinta: 14,95-16,50 € / 200-300 ml
Saatavuus: *Kicks, *Eleven, *Bangerhead, *Lyko

Paras vartalovoide

Origins Ginger Souffle Whipped Body Cream

Tämä oli todella vaikea valinta, sillä hyviä vartalovoiteita on niin paljon. Lähestyin valintaani siltä pohjalta, että tuotteessa tulee olla koostumus, joka levittyy ja imeytyy vaivattomasti. Lisäksi miellyttävä, jopa koukuttava tuoksu on tärkeää.

Originsin Ginger Souffle on yksi lemppareitani. Se vastaa kaikkiin noihin kriteereihini. Olen huomannut, että jos kriteerini eivät täyty, jää vartalovoide silloin aika helposti käyttämättä. Arvostan vaivattomuutta.

Ihanan raikas inkiväärin tuoksu ja ilmavan keveä koostumus ovat tämän vartalovoiteen parhaita puolia. Vaikka nimessä mainitaan whipped ja souffle, voide ei kuitenkaan ole vaahtoa. Usein purkkiin pakatut vartalovoiteet ovat paksua ja rasvaista, mutta tämä tekee poikkeuksen.

Nopeasti ihoon imeytyvä ja runsaasti kosteuttava voide on jokaisen malttamattoman vartalonhoitotuote. Kun et jaksa odotella, että voide imeytyy ihoon, vaan haluat pukea vaatteet päällesi heti, niin suosittelen.

Hinta: 37,00 € / 200 ml
Saatavuus: *Kicks

Paras itseruskettava vartalolle

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion

En ole mikään itseruskettavien konkari, mutta nyt kolme kesää olen niitä käyttänyt. Olen havainnut, että minun juttuni eivät ole ne pahalta haisevat ja valmiiksi sävylliset tuotteet, jotka pitää huuhdella vaikutusajan jälkeen. En jaksa sellaista, että vaatteet sotkeutuvat ja minun pitäisi nakuna seisoa X-asennossa. Lapseni ovat nyt siinä iässä, että he huomauttelevat vaivaantuneina minulle pienistäkin viuhahduksista.

Siksi minulle sopivat kaikista parhaiten sävyttömät itseruskettavat, jotka kehittyvät ihossa muutamassa tunnissa. Näistä parhaimmaksi olen havainnut ensimmäisen ikinä elämässäni testaamani itseruskettavan, Vita Liberatan Self Tanning Gradual Lotion.

Voide on väriltään valkoista. Se näyttää ja tuoksuu kuin tavallinen vartalovoide. Se levittyy ja tuntuu ihollakin tavalliselta kosteuttavalta vartalovoiteelta. Helppo levittää, imeytyy helposti ja antaa ihanan pehmeyden sekä kosteuden.

Lähtötilanne – ei itseruskettavaa

Itseruskettavien käytössä suositellaan aina tunnollista vartalon kuorintaa ja kosteutusta. Itseruskettava tulisi levittää kintaalla, jotta kädet eivät värjäänny.

Jälkeen – kahtena iltana levitetty itseruskettavaa

Sanotaanko nyt näin, että en vaan jaksa tuollaisia toimenpiteitä ja pelätä epätasaisuutta. Siksi käytän näitä luonnollisemman lopputuloksen antavia itseruskettavia, jotka kehittyvät iholla. Vaikka näidenkin kanssa pätee nuo kuorinta ja kosteutus sekä kinnas levitykseen -ohjeet, olen oikonut ja saanut hyvän lopputuloksen.

Vita Liberatan asteittain ruskettuva tuote ei ole värjännyt kämmeniäni, eikä epätasaisuutta pääse syntymään kuin ihan omista virheistäni johtuen, jos en ole levittänyt voidetta kantapäille asti.

Hinta: 16,95-28,00 € / 200 ml
Saatavuus: *Lookfantastic, *nobe, *Skincity, *Oletkaunis

Lue lisää: Minun ensikosketukseni itseruskettavaan 

Paras deodorantti/antiperspirantti

Clarins Roll-On Deodorant

Sitten loppuun kainaloiden hikoiluun ja hajuun paras tuote. Olen jo about 8 vuotta käyttänyt Clarinsin roll-onia. Testailen välillä muitakin, mutta tätä pitää olla minulla varastossa, sillä en lähtisi mihinkään tärkeään tilaisuuteen ilman Clarinsia kainaloissani.

Taustoitan sen verran omien kainaloideni käyttäytymistä, että kainalohiki tai haju ei ole minulla mikään iso ongelma tai riesa. Stressi ja jännitys saavat ne kastumaan ja silloin myös haisee! Jos en stressaa tai jännitä, en välttämättä edes löyhkää, eikä kainalot hikoile voimakkaasti.

Mutta sitten tullaankin siihen, että minähän olen stressaaja ja jännittäjä ihmistyyppinä. Jännitän ihan hitto kaikkea! Se voi olla innolla odottavaa jännitystä, epäonnistumisen pelkoa jne. Eli jännitän niin hyvässä kuin pahassa.

Clarinsin roll-on antiperspirantti eli se tekee kainaloiden iholle suojaavan kalvon, joka estää/vähentää hikoilua. Siinä on aika mieto tuoksu, joten sen teho ei perustu hajun peittelyyn.

Kun työskentelin meikkaajana, oli minulla aina sellainen lataus päällä, että hikoilin. Se oli aivan järkyttävää, jos käytin jotain muuta kuin Clarinsia. Vaatteet kastuivat kainaloista ja aloin tietysti haista, koska hikoilu johtui jännityksestä. Vaikka osasin työni ja olin hyvä siinä, minä vaan nyt olen tällainen kaikkensa antava, jonka vuoksi kehoni erittää hormoneja, jotka saavat minut hikoilemaan sekä haisemaan.

Onneksi Clarins pelasti minut. Siihen luotan, aina!

Hinta: 19,95-26,60 € / 50 ml
Saatavuus: *Cocopanda, *Eleven, *Bangerhead, *Nordicfeel, *Kicks, *Lyko

Lue lisää: Paras deodorantti – luotettava kaveri kainaloon

Minkälaisia vartalonhoitotuotteiden suosikkeja sinulla on? Mitä suosittelisit kokeilemaan?

 

Lue myös nämä:

5 parasta meikkituotetta – Parhaista parhaimmat meikit

5 parasta hiustuotetta – Parhaista parhaimmat hiuksille

5 parasta ihonhoitotuotetta – Parhaista parhaimmat iholle

5 parasta kynsille – Parhaista parhaimmat kynsituotteet

X