glitz & glam

Parhaat joulukalenterit 2021 — omat joulukalenterit esittelyssä

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Joulukalenterien myynti on nyt kiivaimmillaan, ja se jatkuu aina marraskuulle asti. Aikainen lintu madon nappaa, kuuluu vanha sanontakin. Varmistin, että saan haluamani kalenterit ostamalla ne hyvissä ajoin. Esittelen tässä postauksessa joulukuussa minua ilostuttavat kalenterini.
Sisältää *mainoslinkkejä
Lookfantastic saatu, muut itse ostettu

 

Rakastan joulukalentereita. Minulla ja miehelläni on ollut joulukalentereita jo silloin, kun aikuisten joulukalentereita ei edes ollut myynnissä. Jo 2000-luvun alulla teimme mieheni kanssa toisillemme joulukalentereita.

Ei siis ihme, että viime vuosikymmenellä aikuisten joulukalenterien yleistyttyä, minulla on joka vuosi ollut vähintään yksi joulukalenteri — usein niitä on kaksi tai kolme. Tänä vuonna niitä on NELJÄ! Kaksi on vain minulle ja kaksi on mieheni kanssa yhteisiä.

Teen myös tuttuun tapaan miehelleni olutjoulukalenterin, joka on isänpäivälahja.

Lue myös: Lahjavinkki isänpäiväksi – tee itse olutjoulukalenteri

Lapset toivoivat jälleen joulukalenteriksi joulusukkaa, eli heidän huoneiden ovenkahvassa roikkuvaan joulusukkaan ilmestyy aina uusi yllätys. Teini-iän kynnyksellä oleva tyttäreni saa meikki- ja ihonhoitotuotteita sekä tarvikkeita korujen askarteluun yms. Poikani sukkaan olen hankkinut muun muassa tubettaja ZoneVD:n *Kiehtovan tiedon jäljillä -kirjan, silkkimassaa, lyijykynäpiirustuksia varten kynäsetin yms.

Olen tällainen jouluhöperö, joka saa iloa joulukalenterien avaamisesta, mutta myös niiden tekemisestä toisille. Nyt esittelenkin, minkälaisia joulukalentereita tänä vuonna hankin ja sain itselleni.

Kosmetiikkakalenterit

Lookfantastic joulukalenteri 2021

Lookfantastic lähetti minulle jo syyskuun ihan alussa joulukalenterinsa. Olin silloin vielä huonossa kunnossa minulle sopimattoman lääkitykseni vuoksi. Silti joulukalenteri tuntui pienenä ilon kipinänä sisälläni.

Lookfantastic kuuluu vakiojoulukalentereihin. Vaikka viime vuodet sen olenkin saanut blogin kautta, olen aina ollut valmis ostamaan sen itsekin. Lookfantasticin joulukalenteri ilostuttaa minua jo 6. vuotta peräkkäin. Olen siis vuodesta 2016 lähtien availlut joulukuussa Lookfantasticin joulukalenterien luukkuja.

Lue myös: Lookfantastic joulukalenteri 2020 — Jo 5. vuosi peräkkäin!

Lookfantasticin joulukalenterissa on aina 25 luukkua. Itse avaan aina tuon viimeisen luukun jo jouluaattona. En enää malta odottaa joulupäivään asti. Näin olen toiminut viisi aikaisempaa vuotta, joten niin tulen varmaankin toimimaan nyt kuudentenakin vuonna.

Tänä vuonna kalenterin värimaailma on kaunis. Viime vuoden joulukalenterin värimaailma oli mustaa, pinkkiä, hopeaa ja kultaa. Se ei oikein hivellyt silmiäni. Mutta nyt on nätti kalenteri.

Vuodesta toiseen Lookfantasticin joulukalenterissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Mielenkiintoisia ja monipuolisia kosmetiikkatuotteita aina päästä varpaisiin sekä ihon- ja hiustenhoidosta meikkeihin.

Lue myös: Mitä Lookfantasticin joulukalenteri 2020 sisälsi

Bränditkin ovat laadukkaita, ja sellaisia, joita en olisi koskaan keksinyt itse ostaa kokeiltavaksi. Olen löytänyt joka vuosi kalenterista huipputuotteita. Jotkut tuotteet ovat olleet sellaisia, että niiden testaaminen on kannattanut ajoittaa kesään. Viime vuoden kalenterissa ollut ESPAn kasvovoide oli ihan huippu minulle kuumana kesänä. Talvella se oli vähän liian kevyt.

Eli vinkkini on, että älä heti hävitä tuotetta, jos se ei sovi juuri tällä hetkellä tarpeisiisi. Kesällä saattaa olla aivan eri asia.

Viime vuonna Lookfantasticin joulukalenteri myytiin loppuun hetkessä. Tänä vuonna niitä ilmeisesti on valmistettu enemmän, sillä kalenteria on edelleen myynnissä.

Hinta: 95 €
Arvo: yli 475 €

Tilaa täältä: *Lookfantastic

Skincity the Skincare Calendar 2021

Viime vuonna Skincityn joulukalenteri myytiin hetkessä loppuun. Koska olin hidas jahkailija, niin jäin ilman. Tänä vuonna päätin olla ajoissa. Kalenteri tuli myyntiin 6.10. klo 11:00. Olin odottamassa myynnin alkamista. Verkkokaupassa oli sillä hetkellä ruuhkaa, sillä ostoprosessi vähän takkusi, mutta sain kuin sainkin kalenterin!

Tänä vuonna kalenteria ei myyty loppuun hetkessä. Joten niitä on vielä myynnissä, mutta en tiedä, kuinka pitkään.

Skincityn kalenteri sisältää vain ihonhoitotuotteita. Odotan kalenterilta paljon, sillä Skincity myy ihania ihonhoitotuotteita. Kalenterin sisällössä on tuttuja ja uusiakin brändejä, jotka kiinnostavat minua.

DR. LEVY Switzerland, Decléor, MAKETHEMAKE, Tata Harper, Skincity Essentials, Paula’s Choice, Verso Skincare, Dr.Ceuracle, Klairs, CODAGE, OSKIA, SENSAI, SKINCITY Skincare, Kiehl’s, make p: rem, By Wishtrend, Dr. Barbara Sturm, Hourglass, BABOR, Exuviance, Medik8, Filorga, SkinCeuticals.

Kalenterissa on 24 luukkua, 12 luukkua molemmilla puolilla. Luukut ovat yhteisiä, jolla tarkoitan sitä, että yhdestä vetolaatikosta löytyy kaksi pussukkaa, johon yllätys on pakattua. Kalenterin ulkoasun on suunnitellut taiteilija Veronica Ballart Lilja. Lokerot ovat syviä, joten niissä voi säilyttää meikkikyniä, ripsivärejä ja siveltimiä joulun jälkeen.

Nuo kangaspussitkin voi kivasti uusiokäyttää tulevien vuosien joulukalenteriin, jos teen itse jollekin joulukalenterin. Viime vuonna tein äidille sekä kahdelle ystävälleni kosmetiikkajoulukalenterit.

Kalenteri on kaunis. Se on kiva, että ulkonäöstä ei ole tehty jouluista, sillä tämän näköistä kalenteria viitsii käyttää tavaroiden säilytykseen ympäri vuoden.

Hinta: 159 €
Arvo: 558 €

Tilaa täältä: *Skincity

Herkkujoulukalenteri

Lakrids by Bülow Christamas Calendar 2021

Ostin viime vuonna ensimmäistä kertaa tanskalaisen Lakrids by Bülown kalenterin. Kalenteri oli niin kiva, että halusin hankkia sen tällekin vuodelle.

Kalenterista löytyy eri makuisia kahden suklaakuorrutetun lakritsan annospusseja (sekä luultavasti yhden lakupötkön, viime vuonna ainakin oli). Tämän kalenterin jaan miehen kanssa, ehkä.

Joinakin vuosina lakukalenteri myytiin loppuun, joten jäin ilman. Nyt niitä ilmeisesti riittää, kun kalenteria on edelleen myynnissä. Toissa vuonna jäin ilman, kun en ollut ajoissa liikkeellä.

Hinta: 42,50 €
Arvo:

Tilaa täältä: valmistajan omasta verkkokaupasta

Eroottinen joulukalenteri

Satisfyer joulukalenteri 2021

Sitten viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, eroottinen joulukalenteri. Olen aikaisempina vuosina vähän tiiraillut eroottisia kalentereita, mutta jotenkin ovat olleet vähän krääsämäisiä. En halua mitään heikkolaatuisia hilavitkuttimia peiton heilutteluun.

Huomasin, että Lykolla oli myynnissä myös eroottisia joulukalentereita. Satisfyerin kalenteri näytti kauniilta, eikä miltään kornin pornahtavalta. Satisfyer on muutenkin laadukas brändi ja tuotteet hyviä, joten tämän minä halusin meille miehen kanssa yhteiseksi kalenteriksi.

Nyt onkin ihan uudenlainen joulukuu tiedossa! 😉

Kalenteri sisältää 24 luukkua, jotka ovat pieniä pakkauksia, joiden sisältä löytyy erilaisia leluja, liukuvoiteita, hierontaöljyjä sekä muuta rekvisiittaa ja tarvikkeita.

Kalenteri sopii niin pariskunnille kuin sinkuille sukupuolesta riippumatta. Mutta sen, mitä olen sisällöstä etukäteen selvittänyt, niin kyllähän tämä on vähän enemmän naisten seksuaaliseen hyvinvointiin suunnattu. En kuitenkaan sano, että ihan kaikkien tapauksissa olisi näin, koska on erilaisia mieltymyksiä ja tapoja toteuttaa omaa ja kumppanin seksuaalisuutta.

Kalenterin hinta on yllättävän maltillinen siihen nähden, mitä se sisältää. Arvoltaan kalenteri on moninkertainen hintaansa nähden.

Hinta: 139,90—149,50 €
Arvo: 900 €

Tilaa täältä: *Lyko ja *CDON

Sellainen setti minulla olisi availtavaksi sitten joulukuussa. Olen ihan superinnoissani! Ja, ette tiedäkään, miten mahtavalta tuntuu, kun on innoissaan jostain. Ei ole minulle niin itsestään selvä tunne. Sairausloma jatkuu ensi vuoden puolelle asti, mutta onpahan joulukuussa motivaattoreita aikaisin heräämiseen.

Mitä olette mieltä, emmekö voisi ihan hyvin skipata pimeä ja ankea marraskuu? Hypätään suoraan joulukuuhun tämän lokakuun jälkeen.

Hei, kerro kommenteissa, mitä joulukalentereita sinulla on tai olet suunnitellut hankkia. Minua niin aina kiinnostaa tietää, mitä kalentereita toiset ovat hankkineet.

P.s. 47 päivää joulukuun alkuun!

 

Lue myös:

5 parasta joulukalenteria + 3 budjettijoulukalenteria

Lahjavinkki isänpäiväksi – tee itse olutjoulukalenteri

Mikä oli paras joulukalenteri: Lookfantastic, Eleven vai NARS?

X