Glitz & Glam

Mistä tietää, että syksy on tullut? Blogimaailman selvät syksyn merkit

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Tässä eräs päivä huomasin selkeät syksyn merkit sosiaalisessa mediassa. Tiedättekö mitkä ne ovat?

Lisäys: unohtu muistuttaa, että nyt opinnäytetyön ja muiden opiskelujen kiireiden vuoksi, en julkaise tiistaisin blogipostausta. Nykyään julkaisupäivät ovat sunnuntai, maanantai, keskiviikko ja torstai, eli su-ma ja ke-to. 

I Love Me -messulippujen arvonnat

Kun avaat Instagramin tai jonkun sivuston, joka kokoaa allensa useiden blogien uusimmat postaukset, tiedät I Love Me -messujen olevan pian. Nämä kauneutta, muotia, hyvinvointia ja luonnollisuutta sisältävät messut ovat joka vuosi lokakuussa. Bloggaajat, instavaikuttajat ja muut somevaikuttajat ovat saaneet ”bloggaajapassinsa” jokavuotisille I Love Me -messuille. Ennen messuja arvotaan passin mukana tulleet ilmaisliput omille seuraajille. Jos seuraa useampaa bloggaajapassin saanutta somessa, täyttyy feedit aika tehokkaasti messulippujen arvonnoilla.

Pointsit muuten messujen markkinointitiimille. Ovat keksineet kerrassaan nerokkaan tavan markkinoida tapahtumaa.

Kuva: Pauli Siuruainen

Halloween-meikkaukset ja maskeeraukset

Halloween on lähellä, kun kaikenlaiset örrimöykyt kaivautuvat koloistaan. Instagram, Youtube ja blogit täyttyvät mitä hurjemmista maskeerauksista ja mitä taidokkaimmista meikkauksista halloweenien hurjiin bileisiin.

Vielä ollaan niin alkuvaiheessa lokakuuta, että en ole vielä bongannut, että mikä on selkeästi tämän vuoden trendilook. Mitä nyt omalle feedilleni on osunut, niin aika verisiä ovat edelleen tutoriaalit halloween-tyyleihin. Itse pidän enemmän niistä simppeleistä, sillä tiedän, miten paljon aikaa maskeerauksissa menee, tiedän miten sotkuisia ne verimaskit ovat tehdä ja tiedän miten epämiellyttävää niissä on olla useita tunteja.

Viime vuonna pidimme kotona pienet halloween-juhlat. Kiireen vuoksi en ehtinyt edes meikata itseäni, joten ratkaisin oman laittautumiseni laittamalla venetsialaisen naamion kasvoilleni ja maalasin huulet mustiksi. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, vai miten se meni?

Joulukalenteritäpinät

Ja sitten… aikuisten joulukalenterit! Kosmetiikkajoulukalentereita alkaa näkyä blogeissa ja Instagramissa enenevissä määrin. Se on jokavuotinen traditio. Ensin mietitään, että mikä olisi tämän vuoden the joulukalenteri? Minä tein valinnat jo syyskuun alussa. Ja tietenkin kohta niitä teille esittelen, koska traditio.

Miten monta syksyn merkkiä minuun osui? Tänä vuonna ei vielä yksikään, mutta ainakin yksi osuma tulee. Jonakin vuonna ovat nuo kaikki kolme osuneet. Syksy on tullut ja sen voi todeta näistä kolmesta aiheesta, jotka näkyvät nyt blogeissa ja Instagramissa hyvin vahvasti.

Syksy on tullut jos:

  1. näet I Love Me -messujen lippuja arvonnassa.
  2. näet halloween-maskeerauksia.
  3. näet aikuisten joulukalentereita, yleensä kosmetiikkaa sisältäviä.

Kaikki kolme bongattu! Syksy on täällä taas!

Oletko sinä jo bongannut syksyn merkit? Lisäisitkö jonkun merkin vielä listalle? Haluan tietää, jos olen missannut jonkun ilmiön!

P.s. Olethan osallistunut Acca Kappa -tuotesetin arvontaan?

X