Glitz & Glam

Panosta tai pihistä: Moroccanoil vs. Biozell

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuotteet saatuja

Nyt minulta pukkaa näitä panosta tai pihistä postauksia. Näissä olikin pitkä tauko, mutta nyt on syntynyt useita ideoita. Olen jälleen törmännyt tuotteisiin, jotka muistuttavat hyvin paljon toisiaan, mutta ovat hinnaltaan toistensa ääripäät.

Tänään vertailen violetteja kuivashampoita. Niiden idea on taittaa keltaisuutta hiuksista. Mielestäni eivät ole toimivia hiusten koko pituuksiin – varsinkaan kuivien ja vaurioituneiden hiusten. Mutta tyvessä loistavia. Silloin kun olin granny, eli hiukseni olivat harmaat, olin aina ongelmana tyven lämpöisempi sävy. Tyvessä viileys ei kestänyt yhtä pitkään kuin pituuksissa. Hiusten kasvaessa oma luonnollinen sävy tuli esiin. Vaikka minun luonnollinen väri on viileä, ei se näyttänyt viileältä niin kylmän harmaan rinnalla. Siksi violettinen kuivashampoo oli loistava.

Violettinen kuivashampoo, eli hopea kuivashampoo sopii hyvin myös blondeille. Joskus vaalennetun hiuksen raja-alue saattaa alkaa kellertää tai taittosävy alkaa menettää tehoaan. Minulla ei enää ole niin valtaisaa tarvetta, sillä tyveni vain raidoitetaan ja muu on omaa luonnollista väriä tyvessä. Hiukseni vaalentuvat hyvin, joten niihin ei jää taiton jälkeen keltaisuutta.

Kesällä 2016 esittelin Moroccanoilin violettisen kuivashampoon. Tästä linkistä pääsen ko. postaukseeni.

Moroccanoilin violettinen kuivashampoo on todella laadukas. Violetti väri ei todellakaan jää hiuksiin violetiksi. Hiuksesta tulee aavistuksen viileämpi sävyltään ja keltaisuus taittuu. Kuivashampoot tulee aina ravistaa hyvin, joten niin tämäkin kannattaa ravistaa hyvin ennen käyttöä. Kuivashampoo suihkutetaan tyveen jakaus jakaukselta, annetaan kuivahtaa ja lopuksi hierotaan sormin tyveä. Hiukset voi harjata lopuksi.

Moroccanoilin violettinen kuivashampoo freesaa rasvoittunutta tyveä, antaa tukea ja ryhtiä tyvelle sekä taittaa keltaisuutta. Todella hienojakoinen koostumus, joka ei juurikaan tunnu hiuksissa. Luonnehtisin Moroccanoilia sellaiseksi keveäksi kuivashampooksi.

Suomalainen Biozell on nyt tehnyt oman violettisen kuivashampoon. Käsittääkseni näitä viileitä pigmenttejä sisältäviä kuivashampoita on nykyään enemmänkin.

Biozellin Silver Dry Shampoo on hyvin samanlainen kuin Moroccanoilin vastaava. Väriltään violettista kuivashampoota, joka taittaa keltaisia vivahteita hiuksissa. Suurin ero on oikeastaan Biozellin kuivashampoon olevan todella tyveä kohottava. Kuivashampoo antaa volyymia ja kohottaa tyveä runsaasti.

Kumpi sitten kannattaa valita? Jos haluaa pihistellä ja saada todella runsaasti tyveä kohottavan hopea kuivashampoon, suosittelen Biozellia. Jos taas tykkää huomaamattomammasta kuivashampoosta ja on valmis panostamaan, niin silloin Moroccanoil.

Moroccanoil maksaa 29,00 € / 205 ml. Biozellin vastaavan saa 7,50 € / 300 ml. Onhan näiden kahden välillä aika melkoinen hintaero.

Kumman sinä valitsisit?

X