Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2018: oinas (20.3.–19.4.)

Oinaan kannattaa kesällä pitää kiinni suunnitelmistaan. Nauti laatuajasta, tiedät itse mikä sinulle sopii parhaiten.
Teksti: Cassandra Nye, suomentanut Paula Herranen Kuvat: MVphotos

Kesä lupaa tyydyttäviä aikoja. Tulevaisuus näyttää hyvältä, jos kuuntelet päivittäin vaistojasi ja halujasi. Pidä kiinni suunnitelmistasi ja unelmistasi äläkä anna minkään hermostuttaa. Sinä tiedät parhaiten, mikä tie sopii sinulle. Joskus parhaisiin tuloksiin päästään määrätietoisuudella. Aika on arvokasta, ja laatuaika perheen seurassa vielä arvokkaampaa. Nauti siitä ja paina mieleesi hyvät muistot.

Rakkaus

Itsevarma asenne voi olla todella houkutteleva. Tänä kesänä tähtitaivaalla nähdään kolme pimennystä: täydellinen kuunpimennys 27.7. sekä osittainen auringonpimennys 13.7. ja 11.8. Silloin halut valtaavat mielen. Lomakauden tiimellyksessä sensuelli puoli ottaa vallan. Ehkä joku peräti kosii? Nykyiset suhteet kukoistavat, mutta voi olla, että joku alkaa flirttailla. Se lisää itsevarmuutta, mutta rauhoitu ja mieti, mitä todella haluat. Pidä kiinni tavoitteistasi.

Työ

Tänä kesänä muistat taas, että työ ja hyvä mieli voivat kuulua yhteen. Kun mielikuvituksesi lentää ja itseluottamuksesi on huipussaan, mikään ei pysäytä sinua. Vaikka joidenkin saamattomuus voi ärsyttää sinua, puhu suusi puhtaaksi ja jatka eteenpäin. Esittele elokuun puolivälissä vain parhaita puoliasi ja valmistaudu olemaan erityisen viehättävä. Ylimääräiset ponnistelut koituvat sekä itsesi että muiden hyväksi. Sinä voit loistaa, kun muut välttelevät vastuuta.

Terveys

Pimennykset ohjaavat sinua etenemään ja onnistumaan. Voit saavuttaa paljon sekä työ- että kotirintamalla. Entä terveys? Stressiä kannattaa hallita. Sanon ”hallita” enkä ”välttää”, koska stressi on joka tapauksessa väistämätöntä. Energinen ja innostunut asenne paineiden iskiessä tekee kuitenkin niiden peittoamisesta haasteen ja seikkailun, josta voit nauttia. Kaikki on kiinni asenteesta.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Annan suuri kesähoroskooppi 2018 rakkaus, terveys työ

X