Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 5/2011

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Jännitteet säilyvät kohtalaisen korkealla tasolla Uranuksen ja Pluton neliön tarkentuessa päivä päivältä toukokuun aikana. Maailmalla kiehuu edelleen ja maankuori on tiukassa puristuksessa. Silti tämä toukokuu on aspekteiltaan hiukan huhtikuuta maltillisempi, joskin jännitteet kasvavat kesäkuun lähestyessä ja mitä tahansa voi tapahtua niin politiikassa, rahamaailmassa kuin sotatantereilla.

Sopimusten solmimisen kannalta toukokuu on suorastaan ihanteellista aikaa ja sama seikka pätee kaikkiin mahdollisiin aloituksiin. Jokaiseen tulta iskevään ideaan tai suunnitelmaan kannattaa tarttua mahdollisimman lujalla otteella ja sen jälkeen tulee sitoutua omaan päämäärään ehdottomalla asenteella. Voitot eivät irtoa löysällä otteella, sillä nopea muutosrytmi tipauttaa arkailijat armotta pois pelistä jo alkumetreillä. Etenkin toukokuun alkupuoli on täynnä positiivisesti latautunutta energiaa.

Myös maailman taloustilanne saattaa hyötyä Oinaan merkissä vaikuttavasta voimalatauksesta. Uranus, Aurinko, Mars ja Venus synnyttävät hetkellistä voimantunnetta myös kaatumassa oleviin systeemeihin ja siksi kaikessa sijoitustoiminnassa kannattaa olla erittäin varovainen vielä monta vuotta. Suuri romahdus ja kuplan puhkeaminen on vain ajan kysymys ja uskoakseni suhteellisen lyhyen ajan.

Alitajuiset tuntemukset ja ihmisten herkkyys kosmisille vaikutteille aiheuttavat odottamattomia reaktioita valtioiden sisäisessä politiikassa ja pienistä vallan siirtymistä saattaa syntyä uskomattoman suuri muutospaine vaikkapa energiatuotannon kannalta katsottuna. Alitajuinen energia herättää valitettavasti myös sisäisiä pelkoja ja laukaisee aggressiivisia reaktioita niillä, jotka ovat ajautuneet liian kauas omalta turvallisuusvyöhykkeeltään.

Oinas

Oinaan merkissä käy sellainen kuhina, ettei sinulla tule olemaan puutetta liikkeelle panevasta positiivisesta energiasta. Vauhtisi jatkuu siis vähintään yhtä menevänä kuin huhtikuussa, mutta sillä erotuksella että Jupiterin edustama menestys kohdistuu tässä kuussa enemmän rakkauselämän puolelle. Tietysti menestys on toteutettavissa myös ammatillisessa tai yrityselämässä, joiden osalta voit halutessasi laittaa isoimman vaihteen silmään. Ystäviä ja hännystelijöitä riittää moneen lähtöön, koska positiivisesta latauksestasi haluaa hyötyä jokainen kohtaamasi ihminen. Ole tarkkana kun teet valintoja.

Härkä

Härkänä et ole luonteeltasi niitä kaikkein nopeimpia liikkeelle lähtijöitä, mutta nyt toukokuussa pieni asennemuokkaus olisi enemmän kuin aiheellista. Elämässäsi on tämän ja ensikuun aikana käynnistymässä joku tärkeä 2 vuoden mittainen menestysjakso, jonka starttiin kannattaa panostaa kaikki liikenevä energia. Ole tietoisesti valmis rohkeisiin ja nopeisiin päätöksiin heti kun sopivia tilaisuuksia osuu kohdalle. Kuun loppupuolella myös rakkauselämän väreily nousee lähes käsin kosketeltavaksi, eikä eroottinen vetovoimasi jätä ketään kylmäksi. Nyt on aika nauttia elämästä niin kuin vain Härkä osaa.

Kaksoset

Viime kuun vauhdikas lataus alkaa olla hiipumaan päin ja tämän kuun energia on paljolti riippuvainen siitä, millaisia juttuja pääsit käynnistämään kuluneen kuukauden aikana. Samaa käynnistävää latausta ei enää ole käytettävissä, mutta jo olemassa oleviin innostaviin hankkeisiin pystyt ohjaamaan sellaisen energiasykkeen, ettei paremmasta väliä. Saat käyttöösi huikean kekseliäisyyden ja oivaltamisen lahjan koko toukokuun ajaksi. Mitä enemmän nautit tekemisestäsi, sitä kirkkaampia ja useammin toistuvia tulevat älynväläyksesi olemaan. Nauti menestyksestäsi ja ole valmis etenemään haasteellisille alueille.

Rapu

Lopultakin saat edes pienen hengähdystauon rankan alkukevään jälkeen, mutta vieläkään sinulta ei liikene energiaa muihin kuin kaikkein tärkeimpiin hankkeisiin. Jos nyt tiedät mitä todella haluat, niin pääset hankkeissasi eteenpäin valtavilla harppauksilla. Menestys ilmenee tavallisesta poikkeavalla tavalla ja sinulla tulee olla valmiudet nopeisiin ja läheisiäsi järkyttäviin päätöksiin. Mitä omaperäisempiä ratkaisuja pystyt tekemään, sitä suurempaa menestystä voit odotella. Onnekkaita sattumuksia riittää pitkin kuukautta ja voit nauttia menestyksestäsi myös rakkauselämäsi alueella.

Leijona

Leijonan meno jatkuu toukokuun puolella vähintään yhtä vauhdikkaana kuin tähänkin asti ja menestys tuntuu seuraavan jokaista askeltasi. Osaat hyödyntää eteesi tulevat tilanteet asiaa sen tarkemmin miettimättä. Kaiken muun hyvän lisäksi myös Venus on vahvasti mukana kuvioissa ja saatat hyvinkin törmätä elämäsi suureen rakkauteen tai huomata sen kulkeneen rinnallasi jo pidemmän aikaa. Paras tulos sekä rakkauselämässä että liikemaailmassa toteutuu tämän kuun aikana siten, että heittäydyt nauttimaan elämästäsi ennakkoluulottomasti ja sopivan itsekkäästi. Kaikki rakastavat iloista Leijonaa.

Neitsyt

Neitsytmäinen tarkkuutesi ja herkkyytesi terävöityy entisestään toukokuun aikana Neptunuksen saapuessa oppositiomerkkiisi. Huomaat todella nopeasti, mikäli joku asia ei ole oikealla mallilla. Ajaudut tällaisiin havainnointi tilanteisiin aivan vahingossa ja joudut havaitsemaan asioita, joiden näkemistä muuten pyrkisit välttämään viimeiseen asti. Tällaisia havahtumisia tapahtuu vain sellaisissa asioissa, joissa olet onnistunut petkuttamaan itseäsi. Joku asia tai toinen ihminen ei ole sitä mitä halusit kuvitella ja siksi saatat kokea tulleesi petetyksi, vaikka todellisuudessa olet pettänyt vain itse itseäsi.

Vaaka

Tasapainon ylläpitäminen ei muutu tässä kuussa yhtään aiempaa helpommaksi Uranuksen siirtyessä oppositiomerkkiisi ja Saturnuksen jatkaessa perääntymistä merkissäsi. Jollain tavalla olet oman elämäsi kautta vastaamassa koko maapallolla tapahtuvaa uudistumisprosessia ja siksi jokainen edessäsi oleva ratkaisu tuntuu niin valtavan tärkeältä. Toukokuun päätöksiä edeltää aiemmasta poiketen selvä vapaustaistelu sellaisista elämääsi kahlitsevista rutiineista, jotka ovat viimeisten kuukausien aikana käyneet yhä raskaammiksi ja raskaammiksi. Heti irti tempauduttuasi huomaat olosi helpottavan valtavasti.

Skorpioni

Sinuun kohdistuu hurjempi muutoksiin ja uudistuksiin pakottava energia neljän persoonallisen planeetan vaikuttaessa oppositiomerkissäsi toukokuun aikana. Sinulla on käytössäsi uskomaton määrä voimaa ja päättäväisyyttä, mutta sitä on mahdotonta kohdistaa yhteenkään sellaiseen asiaan, joka ei ihan tosissaan saa sinua hyppimään innosta. Mitä enemmän joudut tässä kuussa pinnistelemään jonkun asian eteenpäin viemiseksi, sitä suurempiin hankaluuksiin saat varautua. Innostavat haasteet taas saavat sinut sellaiseen nousukiitoon, ettei oikeasta suunnasta voi millään erehtyä. Silloin olet pysäyttämätön.

Jousimies

Jousimiehenä pääset nauttimaan viime kuussa alkaneesta nousukiidosta ehkä vieläkin vauhdikkaampana nyt toukokuun aikana ja siksi sinun tulee olla valmistautunut tekemään nopeita ja jopa uhkarohkeita ratkaisuja kaikilla elämäsi tärkeillä alueilla. Voit luottaa siihen, että kaikki tosiaan sujuu juuri niin hyvin kuin miltä se näyttää. Samalla voit tietysti valmistautua läheistesi jarruttaviin ja jopa uhkaaviin reaktioihin asiasta kertoessasi. Se siis kuuluu asiaan ja voit olla heille kiitollinen heidän reaktioistaan. Rakkauselämässä on tarjolla tulista tunnelmaa toukokuun ensimmäisellä puoliskolla.

Kauris

Toukokuun edetessä myös Uranus etenee ja lähestyy jännitteistä neliötä merkissäsi vaikuttavaan Plutoon. Tästä syystä huomaat olevasi monessa asiassa tavallista kärkevämpi ilman mitään näkyvää syytä. Syykin on tietysti olemassa ja se on tilan tarve. Ahdistus iskee salakavalasti kimppuusi kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa et enää pääse toteuttamaan todellista luovuuttasi. Joku suuri inspiraatio hakee nyt ilmentymistään sinun kauttasi ja lähtiessäsi toteuttamaan suurta suunnitelmaasi tulet samalla törmäämään uskomattoman ihastuttavaan ihmiseen, joka herättää sinussa tavallista vahvemman kiintymyksen tunteen.

Vesimies

Elämässäsi puhaltavat nyt toukokuussa aivan ihmeellisen suosiolliset tuulet ja sinulla on nyt mahdollisuus saada unelmasi ja suunnitelmasi toteutumaan ilman mitään suurempaa ponnistelua. Riittää kun uskallat heittäytyä nauttimaan jostakin uusimmasta hankkeestasi täydellä sydämellä. Huomaat saavasi toinen toistaan upeampia oivalluksia ja tärkeitä sosiaalisia vaikuttajia konkreettisen toimintasi tueksi. Mikä parasta, sinun ei tarvitse yhtään pinnistellä. Mitä nautinnollisempaa onnistut elämästäsi rakentamaan, sitä menestyksellisemmin tulevat myös kaikki hankkeesi toteutumaan.

Kalat

Viime kuun romanttiset ja tunnelmalliset hetket haihtuvat toukokuun alkaessa kuin aamu-usva auringon noustessa pilvettömälle taivaalle. Herkkyydestäsi on jäänyt jäljelle kyky vaistota, milloin joku osa rakkauselämästäsi ei enää ole oikeilla raiteilla. Siirtyminen romantiikan pilvilinnasta konkreettiseen elämään saattaa olla hiukan tuskallista, mutta siinäkin ovat omat erinomaiset puolensa. Tämä on sinun suuri mahdollisuutesi hahmottaa elämääsi varjostavat tekijät ja päästä jatkamaan rakkauselämääsi puhtaalta pöydältä. Nosta siis rohkeasti kissa pöydälle, jos sellainen sattuu rakkauselämän kiemuroista ilmaantumaan näppeihisi.

Astro.fi

X