Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.–20.10.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaikka et olisi varma, mitä sinun pitäisi tehdä, teeskentele, että kaikki on hallinnassa. Kun esität itsevarmaa, alat pian itsekin uskoa siihen. Tee asioita, jotka tuntuvat sinusta oikeilta. Vähitellen huomaat, että paras tapa edetä on myös helpoin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Asiat näyttävät loksahtavan kohdalleen, mutta jos et osaa odottaa sitä, saatat johtaa tapahtumia väärille raiteille. Jos luulet, että sinun pitää kontrolloida kaikkea, tulet hämmästymään. Edistyt parhaiten, kun teet jotain aivan uudella tavalla.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vilkas sosiaalinen elämä voi raivata tietä uusille tilaisuuksille ja yhteistyökuvioille. Kuinka sitoutunut haluat olla? Jos sanot kyllä liian usein, saatat kahmia itsellesi liikaa vastuuta ja unettomia öitä. Yritä kanavoida energiasi oikeaan suuntaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat innostua asettamaan urasi etusijalle hyväksymällä mahdollisuuden, joka ei kenties enää toistu. Älä epäröi, vaikka tielle osuisi viiveitä. Haluaisitko ottaa yhteyttä johonkuhun? Tee se, sillä se voi olla vastaus rukoukseesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Huolimatta siitä, että tilanne näyttää lupaavalta, et ole sisimmässäsi ihan varma. Menneiden vuoksi et ehkä uskalla innostua asioista liikaa. Vaikka jokin idea ei etenisi tuttua ja turvallista reittiä, se voi silti toimia ihan hyvin.

Kalat 19.2.–19.3.

Saatat lyöttäytyä yhteen samanmielisten ihmisten kanssa jonkin projektin tiimoilta. Vaikka asiat olisivat uusia, älä epäröi. Sinulla voi olla piilotettu kyky, joka voi yllättää, kun vain otat sen käyttöön.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinun pitäisi päättää, haluatko kertoa toisille suunnitelmistasi. Jos ideasi on hyvä, voivat toiset rohkaistua kehittämään sitä eteenpäin. Ole viikonloppuna varovainen sanoissasi, sillä eräs saattaa olla mustasukkainen.

Härkä 20.4.–20.5.

Menevätkö asiat mielestäsi oikeaan suuntaan? Jos näin on, nyt kannattaa edistää asioiden kulkua. Innostuessasi raivaat tieltäsi monta estettä. Oletko kiinnostunut eräästä? Joskus vastakohdat viehättävät toisiaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Oletko kahden vaiheilla jonkin suunnitelman tai suhteen kanssa? Ratkaisun hetki saattaa olla lähellä. Luota epäilysten ja toiveiden keskellä intuitioosi, sillä se voi olla hyvin paljastava.

Rapu 21.6.–22.7.

Tarvitsetko jotakuta tukemaan sinua perhettä koskevissa päätöksissä? Voit joutua selittelemään asioita ja paljastamaan totuuksia, etkä silti ole varma toisten tuesta. Koeta taivuttaa heidät puolellesi. Onni on nyt myötä.

Leijona 23.7.–22.8.

Saat tällä jaksolla paljon aikaiseksi ja voit olla ylpeä itsestäsi. Menestys voi riippua siitä, että tunnet oikeat ihmiset ja herätät luottamusta. Voit saavuttaa sen, mitä olet jo pitkään toivonut.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat olla päättämätön, mutta jos muutat mieltäsi vähän väliä, et pääse eteenpäin. Tulevaisuus näyttää kuitenkin lupaavalta, jos et sabotoi omaa etuasi. Luota vaistoosi, niin asiat lähtevät rullaamaan.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X